Keita Vinsleta par savu dzimšanas dienu: es nevaru izturēt pārsteigumusIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Keita Vinsleta par savu dzimšanas dienu: es nevaru izturēt pārsteigumus

Dzimšanas dienas svinības un Keitas Vinsletas viedoklis

Šodien, 5. oktobrī, Holivudas aktrise Keita Vinsleta svin savu 49. jubilēju. Taču, lai gan šī ir īpaša diena, aktieriene neslēpa, ka viņai "nepatīk" ideja par pārsteiguma ballīti. Vinsleta, kura ir pazīstama ar savām spēcīgajām lomām un unikālo personību, dalās savās domās par dzimšanas dienu svinēšanas tradīcijām.

Pārsteigumu neizturēšana

Gadu gaitā Vinsleta ir izveidojusi savu viedokli par to, kā vēlētos svinēt šos svarīgos mirkļus. Viņa piekrita, ka pārsteigumi bieži vien nesniedz to prieku, ko cilvēki gaida. "Es nevaru izturēt pārsteigumus," viņa atklāti atzīst. Šādas izjūtas var būt saistītas ar viņas vēlmi kontrolēt savus svinību mirkļus un nodrošināt, ka tie tiek pavadīti ģimenes un draugu lokā.

Dzimšanas diena kā laiks pārdomām

Vinsleta savā dzimšanas dienā arī aicina citus apdomāt, kas ir svarīgi patiesi. "Vislabākā dāvana ir tās, kas nāk no sirds," viņa piebilst. Viņas viedoklis par šīm svinībām ir skaidrs: svarīgākais nav pārsteigumi vai grandiozi pasākumi, bet drīzāk tuvība ar mīļajiem cilvēkiem un laiks, ko pavadām kopā.

Noslēgumā

Tādējādi, svinot savu 49. jubileju, Keita Vinsleta atgādina, ka pat vispazīstamākajiem cilvēkiem dažkārt ir vēlmes, kas atšķiras no sabiedrības gaidām. Viņas nostāja par pārsteiguma ballītēm noteikti ir nodrošinājusi, ka viņas dzimšanas diena tiek atzīmēta ar patiesu mīlestību un tuvību, kas ir visvērtīgākā dāvana viņai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas