Krievija, iespējams, gatavojas masīvam raķešu uzbrukumam Ukrainai; Kadirova klans izlaupa rūpnīcu Mariupolē
Pasaulē
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 06:33
  • LSM
  • 7

Krievija, iespējams, gatavojas masīvam raķešu uzbrukumam Ukrainai; Kadirova klans izlaupa rūpnīcu Mariupolē

Krievijas potenciālie uzbrukumi Ukrainai

Krievija, iespējams, gatavojas veikt masīvu raķešu un dronu uzbrukumu pret Ukrainu, kā liecina militārās tehnikas izvietošana, apgalvo militārās aviācijas eksperts Konstantīns Krivolaps. Šāda veida uzbrukumi ir gaidāmi tuvāko dienu laikā, ņemot vērā neseno Krievijas aktivitāti un pieaugošo spriedzi reģionā.

Situācija Sumiem

Tikmēr Krievija turpina mūsu ziņu aģentūrai "Radio NV" sniegtās informācijas avotiem, koordinēt triecienus pa Ukrainas pilsētu Sumiem. Šie uzbrukumi ir daļa no plašākas stratēģijas, kas liecina par Krievijas mērķiem destabilizēt Ukrainas valdību un radīt paniku civiliedzīvotāju vidū.

Kadirova klana darbības Mariupolē

Turklāt tiek ziņots, ka Kadirova klans ir iesaistījies izlaušanās un zādzību aktivitātēs Mariupolē, kur Krievijas karaspēks turpina stingri kontrolēt situāciju. Šādas darbības pastiprina briesmas un sarežģīs jau tā sliktās humanitārās situācijas ietekmi uz vietējiem iedzīvotājiem, kas cieš no kara sekām. Mariupole ir kļuvusi par simbolu Krievijas agresijas sekām, un šāda veida darbības tikai pastiprina cietēju ciešanas.

Nobeiguma domas

Ukraina saskaras ar arvien pieaugošiem izaicinājumiem, turpmākajiem reidiem un uzbrukumiem no Krievijas puses. Šajā kritiskajā brīdī ir svarīgi, lai starptautiskā sabiedrība sniegtu nepieciešamo atbalstu, lai aizsargātu Ukrainu un tās pilsoņus no turpmākajām draudēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas