Laksai 17 punkti Skio turnīra finālā, Rožlapa krāj uzvaras pārbaudes spēlēs

Kitija Laksa gūst panākumus Skio turnīra finālā

Svētdien, 15. septembrī, Latvijas basketbola zvaigzne Kitija Laksa, spēlējot Itālijas komandā "Famila Schio", izcīnīja pirmo vietu prestižajā Skio pilsētas turnīrā "Trofeo Citta di Schio". Finālā "Famila Schio" pārspēja Francijas klubu "Tarbes" ar 78:73, tādējādi apliecinot savu meistarību un sagatavotību gaidāmajai sezonai.

Laksas sniegums un komandas panākums

Kitija Laksa finālspēlē izcēlās ar 17 gūtiem punktiem, demonstrējot augstu meistarības līmeni un nenogurdināmu cīņas garu. Viņas sniegums bija izšķirošs, lai nodrošinātu "Famila Schio" uzvaru šajā spraigajā duelī. Laksa bija ne tikai rezultatīva, bet arī palīdzēja komandai veidot labus uzbrukumus, dodot iespēju arī citām spēlētājām izcelties.

Rožlapa iekrāj uzvaras pārbaudes spēlēs

Tāpat jāatzīmē, ka "Famila Schio" izcīnītas uzvaras šajā turnīrā ir lielisks sagatavošanās darbs pirms sezonas. Komanda turpinās intensīvu mācību procesu, iekļaujot treniņus un pārbaudes spēles, kas palīdzēs nostiprināt komandas saliedētību. Spēlētājas, tostarp Rožlapa, turpina krāt pieredzi un apgūt stratēģijas, kas tās darīs konkurētspējīgas nākamajās sacensībās.

Kopsavilkums

Laksa un "Famila Schio" uzvara Skio turnīrā ir nozīmīgs solis uz priekšu un apliecina komandas ambīcijas šajā sezonā. Ar šādu sniegumu, komanda ir gatava uzstādīt augstus mērķus un cīnīties par tituliem. Latvijas līdzjutēji var lepoties ar tādām spēlētājām kā Kitija Laksa un viņas panākumiem starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas