Latviešu daiļslidotājs Vasiļjevs prestižajās sacensībās "Shanghai Trophy" iegūst sudraba medaļuSports
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 22:03
  • NRA
  • 3

Latviešu daiļslidotājs Vasiļjevs prestižajās sacensībās "Shanghai Trophy" iegūst sudraba medaļu

Vasiļjevs iegūst sudraba medaļu prestižajās sacensībās

Latviešu daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Ķīnā spēja sasniegt ievērojamu panākumu, izcīnot sudraba medaļu Starptautiskās Slidošanas savienības (ISU) daiļslidošanas sacensību "Shanghai Trophy" izvēles programmā.

Izcils sniegums Ķīnā

Sacensībās, kas pulcēja pasaules labākos daiļslidotājus, Vasiļjevs demonstrēja izcilu sniegumu, iegūstot otro vietu gan izvēles programmā, gan arī kopvērtējumā. Šis panākums vēlreiz pierāda Latvijas daiļslidošanas izcilības līmeni un Vasiļjeva talantu.

Vasiļjeva reakcija uz panākumiem

Pēc rezultātu paziņošanas Vasiļjevs izteica sajūsmu par iespēju piedalīties šajās prestižajās sacensībās un atzīmēja, cik svarīgi ir būt starp pasaules labākajiem sportistiem. "Es jūtos ļoti pateicīgs par iespēju sacensties Ķīnā, un šī sudraba medaļa ir ne tikai mans sasniegums, bet arī Latvijas sporta godināšana," sacīja Vasiļjevs.

Šī gada turpinājums un mērķi

Vasiļjevs plāno turpināt savu sagatavošanos tuvākajām sacensībām, izmantojot šos panākumus kā motivāciju. Arī nākotnē viņš izvirza augstas ambīcijas un cer, ka spēs turpināt pārsteigt līdzjutējus ar saviem sniegumiem uz ledus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas