• 2024. gada 2. septembris 19:28
  • TV3
  • 9

Latvijas cīkstonis Jankovskis kļūst par pasaules jauniešu čempionu kikboksā

Latvijas jaunais talants kikboksā

Latvijas sportists Marats Jankovskis ir pierādījis savu jauno talantu, kļūstot par pasaules jauniešu čempionu K1 kikboksā. Sacensības notika šonedēļ Budapeštā, un Jankovskis izcīnīja uzvaru pusvidējā svara kategorijā. Šī ir ne tikai būtiska uzvara personiskā līmenī, bet arī liels pagodinājums Latvijas sporta videi.

Treneru komanda lepojas

Jankovska uzvaru apstiprināja viņa treneris Timurs Mingalijevs, kurš ir ļoti lepns par sportista sasniegumiem. Mingalijeva vadībā Jankovskis ir attīstījis ne tikai fiziskās prasmes, bet arī taktisko domāšanu, kas bija izšķiroša šajās sacensībās. "Marats ir ieguldījis daudz darba un piepūles, un šis panākums ir apliecinājums viņa centieniem," uzsvēra Mingalijevs.

Uzvara prestižā turnīrā

Pasaules jauniešu čempionāts Kikboksā apvienoja sportistus no vairāk nekā 30 valstīm, un Jankovska uzvara ir komfortabls solis viņa karjerā. Sacensību laikā viņš pierādīja savu meistarību, cīnoties ar labākajiem jaunajiem sportistiem pasaulē. Jankovskis demonstrēja gan tehniskās spējas, gan sportisko garu, pateicoties kurām viņš izcīnīja zelta medaļu.

Skats nākotnē

Marata Jankovska uzvara ir ne tikai personisks sasniegums, bet arī iedrošinājums daudziem jaunajiem sportistiem Latvijā. Ar šādu panākumu viņš ir pierādījis, ka ar smagu darbu un apņēmību var sasniegt augstas virsotnes. Jankovskis plāno turpināt savu treniņu programmu un gatavoties turpmākajiem izaicinājumiem, kas gaida viņu profesionālajā sporta karjerā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas