Latvijas U17 izlase pirmajā puslaikā tiek priekšā, bet beigās zaudē ZviedrijaiFutbols — Latvijas izlase
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvijas U17 izlase pirmajā puslaikā tiek priekšā, bet beigās zaudē Zviedrijai

Turnīra pirmā diena Maltā

Latvijas U17 izlase sāka Eiropas U17 meistarsacīkšu kvalifikācijas pirmā posma turnīru Takali stadionā Maltā, kur pirmajā spēlē piedzīvoja sāpīgu zaudējumu. Turnīra atklāšanā par mirkli vilšanās guva ne tikai Latvijas komanda, bet arī mājinieki – Malta, kuri zaudēja Anglijas jauniešiem ar rezultātu 0:4.

Uzvara puslaika sākumā

Latvijas jauniešu komanda ieguva cerīgu sākumu, spēlējot pret Zviedrijas vienaudžiem. Pirmajā puslaikā izdevās izvirzīties vadībā, parādot labu spēli un komandas saliedētību. Latvijas futbolisti demonstrēja augstu motivāciju un vēlmi uzvarēt, kas radīja cerības uz veiksmīgu iznākumu turnīrā.

Otrā puslaika izaicinājumi

Tomēr, neskatoties uz pārliecinošo sniegumu pirmajā puslaikā, otrais puslaiks izrādījās izaicinājums Latvijas komandai. Zviedrijas futbolisti spēja mobilizēties un izgūt kontroli pār spēli. Latvijai neizdevās saglabāt vadību, un, gūstot divus vārtus, Zviedrija panāca uzvaru ar rezultātu 2:1.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Latvijas U17 izlasei bija iespēja pierādīt sevi, taču izlaistā vadība izvērsās par sāpīgu mācību. Spēles iznākums liecina, ka komandai nepieciešams strādāt pie spējas saglabāt pārsvaru, kā arī gūt vērtīgus punktus nākamajās spēlēs turnīrā. Apzinoties izaicinājumus, Latvijas komanda noteikti centīsies uzlabot sniegumu un atgūties turpmākajos mačos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas