Latvijas U18 izlase pamatīgi sakauj somus un tiek EČ B divīzijas pusfinālāHandbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvijas U18 izlase pamatīgi sakauj somus un tiek EČ B divīzijas pusfinālā

Latvijas U18 izlase izcīna pārliecinošu uzvaru

Latvijas U18 handbola izlase turpina pārsteigt ikvienu ar savu sniegumu, iekļūstot Eiropas U18 meistarsacīkšu B divīzijas pusfinālā. Slovākijas pilsētā Humennē Latvijas jaunieši, vadīti pieredzējušā trenera Arnolda Straumes, trešdien izcīnīja otro uzvaru turnīrā, ar rezultātu 37:23 pieveicot Somijas izlasi.

Spēles gaita un komandas sniegums

Šajā spēlē Latvijas komanda jau no paša sākuma demonstrēja izcilu sniegumu, nostiprinoties vadībā un kontrolējot spēles ritmu. Apsveicami ir ne tikai uzvaras rezultāts, bet arī komandas kolektīvā sadarbība un spēja uzsvērt individuālos talantus. Gan aizsardzībā, gan uzbrukumā Latvijas jaunieši darbojās kopā, kas ļāva burtiski izsist somus uz laukuma.

U18 izlases panākumu nozīme

Šī uzvara ne tikai garantē vietu pusfinālā, bet arī demonstrē Latvijas handbola potenciālu jaunatnes līmenī. Sportisti, kuriem pagaidām ir tikai 18 gadi, jau tagad pierāda, ka ir spējīgi sacensties ar labākajām komandām Eiropā. “Mēs esam apmierināti ar rezultātu, bet nekādā gadījumā neapstāsies šeit,” pēc spēles uzsvēra treneris Arnolds Straume.

Gaidāmās pusfināla cīņas

Pusfinālā Latvijas U18 izlase saskanēs ar vēl kādu spēcīgu pretinieku, un pēdējās spēles rezultāti liecina, ka konkurenti nevienas uzvaras negūs viegli. Līdz ar to komandas gatavojas intensīvi, uzlabojot savas prasmes un stratēģijas, lai nodrošinātu iespēju cīnīties par augstākām vietām turnīrā. Mūsu jaunie sportisti ir gatavi, un mēs ceram uz vēl lielākiem panākumiem šajā sacensībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas