Latvijas U20 izlasi turpinās trenēt Bagatskis, U18 izlasi stūrēs RazumovskisBasketbols — Latvijas izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvijas U20 izlasi turpinās trenēt Bagatskis, U18 izlasi stūrēs Razumovskis

Latvijas U20 izlases turpināšana ar Bagatski

Latvijas Basketbola savienības valde ir oficiāli apstiprinājusi, ka Latvijas U20 izlasi turpinās treniņu procesu vadīt pieredzējušais treneris Ainars Bagatskis. Viņš ir guvis atzinību par savu darbu ar jaunatnes basketbolistiem un ir daudzu sekotāju acīs kļuva par stabilu treneri, kas spēj attīstīt jaunas talantu paaudzes. Bagatska vadībā Latvijas U20 izlase iepriekšējās sezonās demonstrēja labus rezultātus starptautiskajā arēnā, un šī apstiprināšana ir solījums turpināt kvalitatīvu darbu.

U18 izlases stūrēšana Razumovska rokās

Tāpat Latvijas Basketbola savienības valde ir apstiprinājusi, ka U18 izlasi stūrēs pieredzējušais treneris Igors Razumovskis. Razumovska pieredze un vadība ir ieguvusi lielu atzinību, un viņš ir pazīstams ar spēju izstrādāt jaunos talantus, sniedzot viņiem vērtīgas zināšanas un prakses grafikus. U18 izlase būs svarīga kāpkāpjot uz nākamā līmeņa, un Razumovska vadībā ir cerības uz veiksmīgu sezonu.

Jaunatnes izlašu attīstība un nākotnes plāni

Latvijas Basketbola savienības valde veikusi stratēģiskas izmaiņas komandās, lai nodrošinātu jaunatnes izlašu attīstību un sagatavošanu augstākam līmenim. Jaunatnes treniņu programmas tiks orientētas uz talantu attīstību un konkurētspēju, kas ir būtiska, lai sagatavotu nākamos izlases spēlētājus. Visi procesi tiek virzīti ar mērķi nostiprināt Latvijas vietu starptautiskajā basketbolā, un ar Bagatska un Razumovska vadību ir cerības par veiksmīgu nākotni Latvijas basketbolā.

Noslēgums

Apstiprinātie galvenie treneri ir soli uz priekšu Latvijas jauno basketbolistu attīstībā. Tā ir iespēja ne tikai stiprināt spēlētāju prasmes, bet arī veidot komandas garu un apmācīt jaunāko paaudzi par basketbola izpratni. Basketbola līdzjutēji un speciālisti gaida sezonu ar nepacietību, cerot uz jauniem panākumiem un ievērojamiem sasniegumiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas