Ļebedevam un "Dackarna" - "mīnus 8", ražīgi mači Gustam un Matjušonokam

Zviedrijas spīdveja ceturtdaļfināla uzsākums

Šodien, Zviedrijas spīdveja Bauhaus-Ligan čempionāta pirmajā ceturtdaļfināla mačā, Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Molillas "Dackarna" devās viesos pret Ļebedeva bijušo klubu Eskilstūnas "Smederna". Spraigajā duelī Dackarna diemžēl piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 8 pret 20, kas ieviesis papildu spiedienu pirms nākamās spēles.

Ļebedevs un Dackarna: Līdz šim neveiksmes

Šis mačs bija īpaši simbolisks Ļebedevam, kurš atgriezās savā bijušajā komandas laukumā. Lai gan viņam bija iespēja parādīt savas spējas, komandas sniegums kopumā nespēja sasniegt nepieciešamo līmeni, lai cīnītos par uzvaru. Dackarna, šķiet, nespēja atrast savu ritmu, kas raisa bažas par komandas iespēju iekļūt nākamajā posmā.

Polijas U24 Ekstralīgas flašmači

Savukārt Polijā, U24 Ekstralīgas mačos, abiem latviešu jauniem braucējiem, Francis Gusts un Ernests Matjušonoks, izdevās aizvadīt ražīgus mačus, parādot savu potenciālu. Gusts un Matjušonoks spēja demonstrēt izcilu jaunību un enerģiju, iegūstot vērtīgus punktus savām komandām un pūlējoties izcīnīt panākumus.

Nākotnes perspektīvas

Pateicoties Ļebedeva pieredzei un Gusts un Matjušonoka jaunajam sparam, Latvijas spīdveja talantiem ir iespēja attīstīties un padarīt savu vārdu pazīstamu. Vēršoties uz nākamajiem mačiem, gan Dackarna, gan Latvijas jaunajiem braucējiem būs nepieciešams vēl lielāks darbs un apņēmība, lai sasniegtu savus mērķus. Sporta līdzjutēji gaida spēcīgus sniegumus gan Zviedrijā, gan Polijā tuvākajās dienās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas