Lebrona dēls "Lakers" pirmajā pārbaudes spēlē iemet divus punktusBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Lebrona dēls "Lakers" pirmajā pārbaudes spēlē iemet divus punktus

Pārbaudes spēļu sākums NBA

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ir sākusies pārbaudes spēļu sezona, kas kalpo kā gatavošanās regulārās sezonas startam. Šī gada pārbaudes spēles ir īpaši gaidītas, jo komandas cenšas izstrādāt savu taktiku un sastāvu pirms gaidāmām cīņām.

Jaunākie rezultāti

Pirmajā pārbaudes spēlē Losandželosas "Lakers" sacentās ar Minesotas "Timberwolves". Diemžēl "Lakers" komandai neizdevās izcīnīt uzvaru, jo viņi zaudēja ar 124:107. "Timberwolves" demonstrēja pārliecinošu sniegumu, kas sola aizraujošu sezonu.

Lebrona dēla sniegums

Lai gan spēle noslēdzās ar zaudējumu, uzmanību piesaistīja Lebrona Džeimsa dēla sniegums, kurš "Lakers" komandas sastāvā guva divus punktus. Šis ir svarīgs brīdis ne tikai pašam jaunajam spēlētājam, bet arī NBA, jo šķiet, ka basketbolā tiek nodots ģimenes mantojums. Lebrona dēls, spēlēdams savas pirmās pārbaudes spēles, pierāda savu potenciālu un ciešo saikni ar sporta pasauli.

Jūtas "Jazz" panākumi

Savukārt Jūtas "Jazz" komandai izdevās pārliecinoši izcīnīt uzvaru pār Jaunzēlandes "Breakers", noslēdzot spēli ar rezultātu 116:87. Šis sasniegums liecina par Jūtas komandas spēku un stabilitāti, kas varētu būt bīstama konkurente gaidāmajā sezonā.

Secinājumi un gaidas

Pārbaudes spēles ir lieliska iespēja komandām testēt savus plānus un sportistus, un šī pirmā spēļu kārta ir sniegusi ieskatu par to, kam varam būt liecinieki šajā NBA sezonā. Arī Lebrona dēla sniegums "Lakers" komandas sastāvā ir aizraujošs aspekts, ko noteikti būs vērts sekot līdzi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas