Liepājā uzdarbojies viltus malkas tirgonis, kas apkrāpis ne vienu vien cilvēkuLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 13:50
  • NRA
  • 6

Liepājā uzdarbojies viltus malkas tirgonis, kas apkrāpis ne vienu vien cilvēku

Viltus malkas tirgonis Liepājā

Vēl viens gadījums, kas liecina par krāpniecības izplatību Liepājā, ir noticis, kad vīrietis, izmantojot sludinājumu par malkas iegādi, apkrāpis vairākus cilvēkus. Šis incidents ir satricinājis vietējo sabiedrību un radījis bažas par drošību pirkumos.

Krāpšanas shēma

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas ir pabeigušas izmeklēšanu kriminālprocesā, kurā noskaidrots, ka vīrietis ievietojis sludinājumus par piedāvājumu iegādāties malku. Potenciālie pircēji, ticot sludinājuma patiesumam, samaksāja naudu, taču malkas piegāde nekad nenotika.

Policijas darbības un sabiedriskā drošība

Policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, apsverot pirkumus no nepazīstamiem pārdevējiem. Šādas krāpnieciskas darbības var radīt ne tikai finansiālus zaudējumus, bet arī sabiedrības uzticības kritumu. Pārliecība un drošība pirkumos ir būtiska, lai novērstu līdzīgus gadījumus nākotnē.

Secinājumi un ieteikumi

Šis gadījums ir spilgts piemērs tam, cik svarīgi ir nezaudēt modrību, veicot pirkumus tiešsaistē. Pat ja sludinājums izskatās pievilcīgs un cenas ir pieņemamas, ieteicams veikt rūpīgu izpēti par pārdevēju un viņa uzticamību. Policija aicina visus, kuri ir kļuvuši par šādas krāpniecības upuriem, ziņot par notikušo, lai palīdzētu novērst turpmākas krāpšanas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas