"Līvi” uzrunā Pavītolu: tev nav tiesību diktēt to, kādiem jābūt "Līviem” – visi grupas panākumi ir tapuši bez tevis Izklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Līvi” uzrunā Pavītolu: tev nav tiesību diktēt to, kādiem jābūt "Līviem” – visi grupas panākumi ir tapuši bez tevis

Juris Pavītols un "Līvi" - konflikta sākums

Juris Pavītols, viens no leģendārās pašmāju rokgrupas "Līvi" dibinātājiem, ir paziņojis, ka viņš ir nostiprinājis savā īpašumā ansambļa intelektuālo īpašumu nosaukumu "Līvi". Viņš apšauba grupas nākotni pēc Jāņa Groduma aiziešanas viņsaulē un uzskata, ka "Līvi" tagad ir kļuvuši par pagātni, kuru vairs nav vērts turpināt. Šis paziņojums ir izraisījis plašu diskusiju un sāncensību starp grupas dalībniekiem un Pavītolu.

Grupas reakcija un vēstule Pavītolam

Pēdējā laikā grupas dalībnieki ir beidzot reaģējuši uz Pavītola izteikumiem. Sociālajā tīklā "Facebook" tika publicēta vēstule, kurā izteikta skaidra nostāja: "Tev nav tiesību diktēt to, kādiem jābūt 'Līviem' – visi grupas panākumi ir tapuši bez tevis." Šī vēstule ir spēcīgs paziņojums, kas norāda uz grupas apņēmību turpināt savu ceļu un saglabāt "Līvu" vārdu dzīvu, neskatoties uz privātajām domstarpībām.

Grupas nākotne un reformulācija

"Līvi" ir viens no nozīmīgākajiem Latvijas mūzikas kolektīviem, tāpēc jautājums par viņu turpmāko nākotni paliek atklāts. Grupa ir apņēmusies turpināt strādāt pie jauniem projektiem un saglabāt savu mantojumu, neskatoties uz neskaidrībām attiecībā uz intelektuālā īpašuma jautājumiem. Mūzikas fani gaida papildu informāciju par nākamajiem soļiem un jauniem muzikāliem darbiem, kas varētu iezīmēt "Līvu" jauno laikmetu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas