LOK Rīgas domei pārmet vilcināšanos OSC jautājumāCiti sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

LOK Rīgas domei pārmet vilcināšanos OSC jautājumā

Rīgas dome un Olimpiskā sporta centra situācija

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) izteikusi neapmierinātību attiecībā uz Rīgas domes vilcināšanos attiecībā uz nomas maksas sadārdzinājumu Olimpiskajam sporta centram. Saskaņā ar LOK teikto, ilgstošā neskaidrība ap šo jautājumu rada nopietnas bažas par sporta attīstību un investīcijām sporta infrastruktūrā.

LOK viedoklis

LOK norāda, ka Rīgas domes nespēja savlaicīgi risināt šo jautājumu apdraud olimpiskā sporta attīstību un var radīt izmisuma sajūtu gan sportistiem, gan treneriem. Tāpat LOK aicina domi steidzami rīkoties, lai atrisinātu neskaidrību lietā un neļautu papildu izmaksām ietekmēt sporta organizācijas finansiālo stabilitāti.

Perspektīvas un izaicinājumi

Ja Rīgas dome turpinās vilcināties, tas var novest pie nopietnām sekām, tostarp sporta centru slēgšanai vai dalības samazinājumam starptautiskos pasākumos. LOK uzsver, ka, lai nodrošinātu labākās iespējas sportistiem sagatavoties un cīnīties par augstākajiem sasniegumiem, domes rīcībai ir jābūt mērķtiecīgai un savlaicīgai.

Steidzama rīcība nepieciešama

LOK pauž cerību, ka Rīgas dome ātri atradīs risinājumu, kas apmierinās visas iesaistītās puses. Tikai tādā veidā iespējams nodrošināt stabilu pamatu olimpiskā sporta attīstībai Latvijā un stiprināt valsts sporta identitāti starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas