LTV izraudzītie krīzes komunikācijas konsultāciju speciālisti pelnīs no 160 līdz 230 eiro stundāLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 16:13
  • NRA
  • 5

LTV izraudzītie krīzes komunikācijas konsultāciju speciālisti pelnīs no 160 līdz 230 eiro stundā

Latvijas Televīzija izvēlas krīzes komunikācijas speciālistus

Latvijas Televīzija (LTV) ir paziņojusi par veiksmīgu ievadu krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumu jomā, izvēloties SIA "Repute" kā galveno partneri. Šī izvēle nāk pēc iepirkuma procedūras, kas tika publiskota Elektronisko iepirkumu sistēmā, kas liecina par LTV apņemšanos nodrošināt profesionālus pakalpojumus krīzes situācijās.

Speciālistu stundas tarifa struktūra

SIA "Repute" piedāvājums ietver konsultāciju speciālistu stundas tarifu, kas svārstās no 160 līdz 230 eiro stundā. Šī cena ir saskaņā ar tirgus normām un kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu, kas ir īpaši svarīga, ņemot vērā mūsdienu straujo komunikācijas vidi un potenciālās krīzes, ar kurām var saskarties sabiedriskie mediji.

Kāpēc krīzes komunikācija ir svarīga?

Krīzes komunikācija ir būtisks elements ikvienā organizācijā, jo tai ir jāspēj pārvaldīt informāciju un reakciju krīzes situācijās. Efektīvi nodrošināta komunikācija var pasargāt uzņēmuma reputāciju un saglabāt auditorijas uzticību pat grūtos laikos. LTV izvēle vērsta uz to, lai garantētu saviem skatītājiem un plašai sabiedrībai savlaicīgu un precīzu informāciju krīzes apstākļos.

Secinājums

LTV solījums ieguldīt finanšu resursus profesionālu krīzes komunikācijas speciālistu pieņemšanā liecina par nopietnu attieksmi pret informācijas pārvaldību un kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu. SIA "Repute" izvēle ir solis, kas var palīdzēt stiprināt LTV pozīcijas mediju tirgū, kā arī nodrošināt efektīvu atbildi uz iespējamiem krīzes gadījumiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas