Madrides "Real" aizsargam Karvahalam konstatēts labās kājas ceļgala krustenisko saišu plīsumsFutbols
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:32
  • TV3
  • 4

Madrides "Real" aizsargam Karvahalam konstatēts labās kājas ceļgala krustenisko saišu plīsums

Traumu jaunumi no Madridē

Spānijas futbola kluba Madrides “Real” pamatsastāva aizsargam Dani Karvahalam svētdien tika konstatēts labās kājas ceļgala krustenisko saišu plīsums. Šī traumatiskā trauma ir nopietna un var apgrūtināt viņa atgriešanos laukumā tuvākajā laikā.

Futbolista paziņojums

Karvahals pašlaik atrodas Rēala medicīnas centrā, kur turpinās veikt nepieciešamās procedūras un rehabilitāciju. Aizsargs paziņoja, ka būs apņēmies cīnīties par atgriešanos, taču šobrīd viņam ir jāseko ārstu norādījumiem.

Ietekme uz komandu

Šī traumas konstatācija rada bažas Madrides “Real” vadībai un līdzjutējiem, jo Karvahals ir nepārspējams komandas dalībnieks un viens no galvenajiem aizsargiem. Viņa prombūtne var ietekmēt komandas spējas gan vietējā čempionātā, gan Eiropas turnīros.

Karvahala karjera

Dani Karvahals ir bijis viens no stabilākajiem un uzticamākajiem aizsargiem Madrides “Real” sastāvā, palīdzot komandai sasniegt vairākus nozīmīgus uzvaras mirkļus, tostarp UEFA Čempionu līgas un Spānijas La Liga titulus. Šī ir viņa pirmā nopietnā trauma karjerā, un tās rehabilitācija prasīs laiku un uzmanību.

Fanus atbalsts

Futbola līdzjutēji un komandas fani šobrīd aktīvi izsaka atbalstu Karvahalam sociālajos tīklos, rosot cerības par viņa ātru atgriešanos laukumā. Mēs ceram, ka Dani spēs pārvarēt šo grūto periodu un atgriezties savā labākajā formā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas