Mākoņi otrdien atnesīs lietu gandrīz visā LatvijāLaika apstākļi
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 08:42
  • NRA
  • 7

Mākoņi otrdien atnesīs lietu gandrīz visā Latvijā

Sinoptiķu brīdinājums par lietu

Otrdien, 21. novembrī, Latvijas sinoptiķi prognozē, ka lietus īsā laikā skars gandrīz visas valsts teritorijas. It īpaši sākot ar Kurzemi, laika apstākļi strauji pasliktināsies, liekot iedzīvotājiem pielāgoties nākamo dienu apstākļiem.

Lietus īpašības

Saskaņā ar sinoptiķu teikto, lietus būs ne tikai intensīvs, bet arī plašs, un tas var turpināties vairākas stundas. Sagaidāms, ka lietus dēļ redzamība var samazināties, tāpēc autovadītājiem jākļūst uzmanīgiem, ceļojot pa šiem laika apstākļiem.

Kādi apstākļi gaidāmi koncertos un ikdienā

Arī kultūras pasākumi, kas plānoti otrdien, var tikt ietekmēti. Sliktie laika apstākļi var piespiest organizatorus veikt izmaiņas vai pat atcelt pasākumus, tādēļ apmeklētājiem ieteicams sekot līdzi informācijai. Savukārt ikdienas darbos pilsētā iedzīvotāji var piedzīvot papildu grūtības.

Secinājumi

Ja lietus izplatīsies pa visu Latviju, iedzīvotājiem būs jābūt sagatavotiem un jāseko līdzi laikapstākļu prognozēm. Ieteicams apģērbties atbilstoši, ņemt līdzi lietussargus un nemirstīgi ieplānot savu dienu tā, lai izvairītos no liekām neērtībām. Turpināsim sekot laika prognozēm un būsim gatavi ikviena jaunajam pavērsienam dabā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas