Mēļo, ka šajā nedēļas nogalē laulības ostā iestūrēs Rebela Vilsone un latviešu dizainere Ramona AgrumaPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 28. septembris 12:30
  • TV3
  • 17

Mēļo, ka šajā nedēļas nogalē laulības ostā iestūrēs Rebela Vilsone un latviešu dizainere Ramona Agruma

Rebela Vilsone un Ramona Agruma gatavojas laulībām

Pēdējā laikā sociālajos tīklos un dažādos medijos izplatās baumas, ka populārā aktrise un režisore Rebela Vilsone, kopā ar latviešu dizaineri Ramonu Agrumu, plāno iestūrēt laulības ostā. Šis notikums tiek gaidīts ar lielu interesi, jo pāris jau kopš 2021. gada ir bijis attiecībās, un viņu mīlestība ir ieguvusi plašu sabiedrības uzmanību.

Kāzu svinības tuvākajā nedēļas nogalē

Saskaņā ar neoficiālu informāciju, kāzas varētu notikt šīs nedēļas nogales laikā - 28. un 29. septembrī. Par vietu, kur svinības tiks organizētas, vēl nav oficiālu paziņojumu, taču baumo, ka šis pasākums varētu notikt kādā no greznām Eiropas pilsētām.

Romantika un mīlestība

Rebela un Ramona attiecības ir bijušas publiski izdevušās, un sabiedrība priecājas par viņu laimi. Duo bieži dalās ar savu laiku kopā sociālajos tīklos, kur redzami brīži no ceļojumiem un svinībām. Šo attiecību gaitā abas sievietes nav slēpušas, cik svarīga ir viņu savstarpējā atbalsts un sapratne.

Sociālo mediju reakcija

Sabiedrība uz šīm baumām reaģē ar lielu entuziasmu, un daudzi fani klāsta par to, cik laimīgi jūtas par šo pāri. Sociālajos tīklos plūst sveicieni un laba vēlējumi, un ir skaidrs, ka Rebela un Ramona ir kļuvušas par iedvesmas avotu daudziem.

Noslēgumā

Līdz ar gaidāmajām kāzām, Rebela Vilsone un Ramona Agruma vēlreiz apliecina, ka mīlestība ir universāla un skaista. Neatkarīgi no tā, kādas plānas viņām ir saistībā ar svinībām, pāris arī turpmāk apstiprinās, ka nav nekas svarīgāks par mīlestību un laimi, kas tiek dalīta kopā. Fans un sabiedrība attiecībā uz šo notikumu ir pilnīgā gaidās un cerīgā garastāvoklī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas