“Mēs visi tāpat mirsim!” Bostonas “Celtics” treneris noliedz apkārtējo spiedienu titula atkārtošanāSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

“Mēs visi tāpat mirsim!” Bostonas “Celtics” treneris noliedz apkārtējo spiedienu titula atkārtošanā

Neierastais viedoklis par spiedienu

Kristapa Porziņģa Bostonas “Celtics” galvenais treneris Džo Mazula šonedēļ izcēlās ar ekstravagantiem izteikumiem, kas pārsteiguši gan sporta analītiķus, gan līdzjutējus. Dienu pirms jaunās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas sākuma Mazula paziņoja, ka komanda neraksturo spiedienu, kas saistīts ar titula atkārtošanu.

Mirstam visi, bet sporta jēga paliek

Savā sarunā ar žurnālistiem treneris pauda, ka, ņemot vērā cilvēka dzīves nepastāvību, viņi nevajag pārspīlēt ar spiedienu. “Mēs visi tāpat mirsim,” viņš sacīja, uzsverot, ka svarīgākais ir koncentrēties uz spēli un izbaudīt procesu. Šī pieeja, šķiet, liecina par Mazulas filozofiju attiecībā uz sportu un dzīvi kopumā.

“Celtics” komandas mērķi un cerības

Neskatoties uz ironiskajiem izteikumiem, “Celtics” ir viena no kandidatēm uz NBA titulu šajā sezonā. Uzvaras gūšana ir prioritāte, taču Mazula uzsver, ka tas nedrīkst kļūt par apgrūtinājumu. Viņa mērķis ir veidot komandu, kas spēj strādāt kopā un attīstīties, ignorējot ārējās presijas.

Fanus iepriecina neviennozīmīgā ziņa

Savādi un ironiski izteikumi, ko pasniedz Mazula, jau ir izraisījuši plašu diskusiju starp komandas faniem. Daudzi uzskata, ka šādas domas var būt uzmundrinošas, lai atbrīvotu spēlētājus no lieka stresa un radītu pozitīvu atmosfēru. Džo Mazula un “Celtics” komanda ir gatava uzsākt jauno NBA sezonu, un fani ir ziņkārīgi redzēt, kā viņu plānus ietekmēs šāda pieeja dzīvei un sportam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas