Milvoki "Bucks" pārtrauc sadarbību ar Anžeju PasečņikuSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Milvoki "Bucks" pārtrauc sadarbību ar Anžeju Pasečņiku

Pārtraukta sadarbība ar Anžeju Pasečņiku

Milvoki "Bucks" komanda, kas piedalās Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), sestdien oficiāli paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar latviešu basketbolistu Anžeju Pasečņiku. Šo informāciju pirmo reizi atklāja ESPN apskatnieks Šems Karanija.

Situācija komandā

"Žēl redzēt Anžeju pametam mūsu vienību," komentēja komandas vadība. Pasečņiks pievienojās "Bucks" komanda ar cerībām uz aktīvu lomu, taču pēdējā laikā viņa sniegums nebija atbilstošs gaidām. Šis solis liecina par komandas vēlmi optimizēt sastāvu un koncentrēties uz izslēgšanas spēlēm.

Anžeja Pasečņika karjera NBA

Anžejs Pasečņiks, dzimis 1995. gadā, ir kļuvis pazīstams gan Latvijā, gan starptautiskajā basketbola apritē. Viņš bija viens no solīgākajiem jauniem talantiem, taču tālāk savā karjerā līdz šim nebija spējis nostiprināties kā nozīmīgs spēlētājs NBA.

Nākotnes iespējas

Pašlaik nav skaidrs, kādas Anžeja turpmākās karjeras perspektīvas, taču eksperti norāda, ka viņam varētu būt iespēja pievienoties kādai citai komandai NBA vai arī atgriezties Eiropā, kur viņš iepriekš bija guvis labus panākumus. Basketbola fani cer, ka Anžejs spēs atgūties un turpinās attīstīt savu talantu nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas