• 2024. gada 16. septembris 11:56
  • TV3
  • 6

Miris Maikla Džeksona brālis Tito

Tragiskā ziņa par Tito Džeksona nāvi

Svētdienas vakarā pasauli satricināja ziņas par Tito Džeksona nāvi. Leģendārās amerikāņu mūzikas grupas “Jackson 5” dalībnieks aizgāja no dzīves 70 gadu vecumā. Šo skumjo informāciju apstiprināja mūziķa dēli, kuri izteica savas jūtas un atmiņas par tēvu sociālajos tīklos.

Tito Džeksons un viņa mūzikas ceļš

Tito Džeksons kļuva pazīstams kā viens no grupas “Jackson 5” dibinātājiem, kas 1960. gadu sākumā iekaroja pasaules mūzikas skatuvi. Viņa talants un mūzikas izjūta veicināja grupas panākumus, un viņi kļuva par vienu no ikoniskākajiem kolektīviem popmūzikā, īpaši pazīstami ar tādām dziesmām kā “I Want You Back” un “ABC”. Tito bija ne tikai talantīgs ģitārists un dziedātājs, bet arī brāļiem sniedza atbalstu viņu karjerās.

Džeksonu ģimenes mantojums

Džeksonu ģimene ir bijusi nozīmīga ASV mūzikas ainava, un Maikls un Dženeta Džeksoni ir tikai daži no pazīstamajiem viņu locekļiem. Tito, kā vecākais brālis, vienmēr bija atbalsts savai ģimenei, un viņa ietekme uz brāļu un māsu karjerām ir neatsverama. Viņa aiziešana ir liela zaudējums ne tikai ģimenei, bet arī visiem viņa cienītājiem.

Sveicieni un atmiņas

Paziņojot par Tito nāvi, viņa dēli dalījās ar sirsnīgiem atmiņu mirkļiem sociālajos tīklos, izsakot pateicību par tēva mantojumu un mācībām, ko viņš sniedzis visā dzīvē. Mūziķi un fani visā pasaulē izsaka līdzjūtību un atceras Tito Džeksonu kā izcilu mākslinieku un mīļu tuvinieku. Viņa mūzika un garīgā klātbūtne paliks mūžīgi mūsu sirdīs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas