Modernizēs «Rīgas satiksmes» autostāvvietu apmaksas aparātus un samazinās to skaituLatvijas ziņas
Foto un virsraksts: PRESS

Modernizēs «Rīgas satiksmes» autostāvvietu apmaksas aparātus un samazinās to skaitu

Jaunie autostāvvietu apmaksas aparāti

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" plāno modernizēt autostāvvietu apmaksas aparātus, ieviešot jaunāka modeļa iekārtas, kas nodrošinās ērtāku un ātrāku maksāšanas procesu. Saskaņā ar uzņēmuma valdes locekļa Jāņa Golubeva sniegto informāciju, modernizēta infrastruktūra palīdzēs uzlabot klientu apkalpošanu un iespējams, palielināt stāvvietu ieņēmumus.

Saimniecisks lēmums – samazināt aparātu skaitu

Vienlaikus ar jauno aparātu ieviešanu tiks samazināts to skaits, kas ir pieejams Rīgas ielās. Šis lēmums ir daļa no uzņēmuma stratēģijas, lai optimizētu resursu izmantošanu un samazinātu apkalpošanas izmaksas. Golubevs paskaidroja, ka mērķis ir veicināt efektīvāku un lietotājam draudzīgāku autostāvvietu apmaksas procesu, vienlaikus nepadarot to sarežģītāku.

Uzlabota lietotāja pieredze

Jaunajiem pakalpojumiem jānodrošina vieglāka piekļuve un uzlabota lietotāja pieredze. Ar modernizētajiem maksājumu aparātiem varēs veikt maksājumus gan ar kartēm, gan ar mobilajām aplikācijām. Tāpat tiks palielināta informācijas tālruņu pieejamība, lai nodrošinātu operatīvu atsauksmju un jautājumu risināšanu.

Gaida sabiedrības reakciju

Pašvaldība rūpīgi sekošot līdzi sabiedrības reakcijai uz šīm izmaiņām. Tiek plānots organizēt arī informācijas kampaņas, lai informētu iedzīvotājus par jaunajiem maksājumu risinājumiem un to priekšrocībām. Golubevs uzsver, ka vēlme ir uzlabot Rīgas iedzīvotāju dzīves kvalitāti, padarot stāvēšanu pilsētā ērtāku un pieejamāku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas