Murjāņu Sporta ģimnāzija finansējuma trūkuma dēļ aptur treniņus vasarāSabiedrība/Citi/Sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 12. jūlijs 12:00
  • Delfi
  • 10

Murjāņu Sporta ģimnāzija finansējuma trūkuma dēļ aptur treniņus vasarā

Murjāņu Sporta ģimnāzija aptur treniņus vasarā

Šajā vasarā Murjāņu Sporta ģimnāzija (MSĢ) ir spiesta apturēt treniņus divas nedēļas ātrāk nekā iepriekšējos gados. Iemesls tam ir finansējuma trūkums, kas radies sakarā ar pandēmijas ietekmi uz skolas budžetu.

Skolēniem jāpārrauga vasaras brīvlaiks

Lai nodrošinātu, ka skolēniem ir pietiekami daudz laika atpūtai un atjaunot savas spējas un enerģiju, sporta treniņi tika apturēti, lai novērstu papildu izmaksas, kas saistītas ar treniņu organizēšanu vasaras laikā.

MSĢ lūdz atbalstu no sabiedrības un pašvaldības

MSĢ ir aicinājusi vecākus, skolas atbalstītājus un pašvaldību aktīvi iesaistīties, lai palīdzētu risināt finansiālās grūtības, kādas skola saskaras šobrīd. Skolai ir svarīga nozīme izglītības un sporta jomā, un tās turpmākai darbībai ir nepieciešams stabils finansiālais atbalsts.

Nākotnes plāni un cerības

Lai gan pašreizējais finansējuma trūkums ir radījis grūtības, MSĢ turpina strādāt pie plāniem un pasākumu saskaņošanas, lai nodrošinātu, ka skolēniem ir pieejami labi apstākļi sporta treniņiem nākamajā sezonā. Skolotāji un vecāki cer uz sabiedrības un pašvaldības atbalstu, lai MSĢ varētu turpināt piedāvāt augstvērtīgu izglītību un sporta iespējas savos audzēkņos.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas