• 2024. gada 27. jūlijs 15:30
  • NRA
  • 10

Naktī izgāja no mājām un nepārnāca pusaudzis

Bezzināmais pusaudzis

Saskarsme ar neziņu ir ārkārtīgi grūta, un šobrīd kāda Jelgavas ģimene izdzīvo šādu situāciju. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde aktīvi meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2010. gadā dzimušo pusaudzi Aleksu Nakopitjanu. Viņš izgāja no mājām 27. jūlijā ap pulksten 02.00 un kopš tā brīža nav atgriezies.

Pazīmes un raksturojums

Aleksa pazīmes ir svarīgas, lai palīdzētu viņu atrast. Policija norāda, ka pusaudzis ir vidējas miesiskas būves, ar tumšiem matiem un, iespējams, valkā melnu vai tumši zilu apģērbu. Ir izsludināta informācijas vākšana no sabiedrības, lai kāds, kurš redzējis Aleksu vai zina par viņa atrašanās vietu, varētu sazināties ar policiju.

Meklēšanas process

Valsts policija ir mobilizējusi resursus un uzsākusi intensīvu meklēšanu, iekļaujot gan apkārtnes pārmeklēšanu, gan sociālo tīklu platformu izmantošanu. Iedzīvotāji ir aicināti būt aktīviem un ziņot par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm vai iespējamo Aleksa novērošanu. Policija uzsver, ka ikviena informācija var būt izšķiroša.

Emocionālais aspekts

Šādas situācijas ir emocionāli smagas visiem iesaistītajiem, īpaši ģimenēm un tuviniekiem. Sociālās palīdzības dienesti ir pieejami, lai sniegtu atbalstu gan meklēšanas laikā, gan pēc tam, kad jautājums tiks atrisināts. Svarīgi ir atbalstīt viens otru un kopā gaidīt labas ziņas.

Aicinājums sabiedrībai

Policija mudina ikvienu, kas varētu sniegt informāciju par Aleksu vai viņa iespējamo atrašanās vietu, sazināties ar Valsts policiju. Pat vismazākā nianses varētu kalpot par atslēgu, lai pusaudzi atrastu droši un savlaicīgi. Iedzīvotāju atsaucība un uzmanība ir kritiski svarīgas šādu gadījumu risināšanā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas