Ogres novadā atklās pirmo digitālo orientēšanās poligonuCeļotprieks
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 16:05
  • TV3
  • 6

Ogres novadā atklās pirmo digitālo orientēšanās poligonu

Ogres novads kļūst par digitālās orientēšanās centra vietu

Ogres novadā, vides izglītības centrā “EkVidO”, 24. oktobrī pulksten 15 tiks svinīgi atklāts pirmais digitālais orientēšanās poligons. Šāda veida iniciatīva ir unikāla ne tikai Ogres novadam, bet arī visai Latvijai, nodrošinot jaunus un inovatīvus veidus, kā piedalīties dabas izzināšanā un sportiskajos pasākumos.

Projekta īstenošana un sadarbība

Digitālā orientēšanās poligona radīšana notikusi SIA “Rīgas Meži” un Latvijas Orientēšanās federācijas sadarbībā. “Rīgas Meži” pārstāve Ieva Geistere norāda, ka šis projekts ir rezultāts apņēmības veicināt vides izglītību un piedāvāt sabiedrībai jaunas iespējas aktīvi izzinoši pavadīt brīvo laiku.

Jaunas pieredzes iespējas apmeklētājiem

Digitālā orientēšanās poligona atklāšana piedāvās apmeklētājiem iespēju iepazīt orientēšanās sportu no jauna skatupunkta, izmantojot modernās tehnoloģijas. Šāds poligons piesaistīs ne tikai pieredzējušus orientēšanās cienītājus, bet arī tos, kuri iepriekš nav bijuši iesaistīti šajā sporta veidā.

Nāciet un piedalieties!

Visi interesenti ir aicināti apmeklēt atklāšanas pasākumu, kurā tiks organizēti arī dažādi pasākumi un aktivitātes, lai iepazīstinātu apmeklētājus ar digitālās orientēšanās iespējām. Šis ir lielisks veids, kā piedalīties aktīvā brīvā laika pavadīšanā, kā arī gūt jaunas zināšanas par apkārtējo vidi un orientēšanās prasmēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas