Otrdiena būs lietaina un mēreni siltaLaika ziņas
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 06:38
  • TV3
  • 9

Otrdiena būs lietaina un mēreni silta

Otrdienas laika prognoze Latvijā

Otrdien, 22. oktobrī, Latvijas iedzīvotājiem būs jāsagatavojas lietainiem laika apstākļiem. Sinoptiķi prognozē, ka lietus sākumā skars Kurzemi, turpinoties arī citās valsts daļās. Šāds laiks var radīt nelielas neērtības, tomēr tas arī sniegs nepieciešamo mitrumu dabai.

Lietus gaidāms visā valstī

Sākot ar rīta stundām, gaidāms, ka lietus pakāpeniski izplatīsies visā valstī. Pirmajā dienas pusē, vislielākā iespēja saņemt lietu būs Kurzemes reģionā, bet vēlāk, pēcpusdienas laikā, lietus nokrišņi sasniegs arī Zemgali, Vidzemi un Latgali.

Mērena siltuma apstākļi

Lai gan laiks būs lietains, gaisa temperatūra būs mēreni silta. Sinoptiķi prognozē, ka gaisa temperatūra dienas laikā svārstīsies no +10 līdz +14 grādiem pēc Celsija. Tādēļ iedzīvotājiem ieteicams ģērbties kārtīgi, lai pasargātu sevi ne tikai no lietus, bet arī no vēja, kas laikam pievienosies.

Ko sagaidīt turpmākajās dienās?

Pēc otrdienas prognozēm, gadījumā, ja lietus turpināsies, būs gaidāms, ka tas sniegs atspirdzinājumu dabā un kalpos par optimālu barības avotu augiem. Savukārt, tuvākajās dienās var būt arī samērā patīkami laika apstākļi ar saulainiem brīžiem, tādēļ sekojiet līdzi laikapstākļu izmaiņām un plānojiet savas aktivitātes atbilstoši.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas