Ožjē: ''Diemžēl šī atkal nebija mana nedēļas nogale''Motoru sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ožjē: ''Diemžēl šī atkal nebija mana nedēļas nogale''

Ožjē leģendas turpinājums

Sebastjans Ožjē, leģendārais franču rallija braucējs, atkal bija uzsācis ceļu uz uzvaru šajā sezonā. Viņš bija tikai soļa attālumā no savas ceturtās uzvaras, taču, kā liecina pēdējais Centrāleiropas WRC posms, liktenis izrādījās nelabvēlīgs.

Telpa kļūdām

Šī bija trešā reize, kad Ožjē šosezon piedzīvoja kritienu. Viņa priekšpēdējā ātrumposmā, cerot uz uzvaru, sekotāji redzēja, kā viņa sacensību mašīna avarēja, izbeidzot viņa cerības uz vēl vienu panākumu. Ožjē acīmredzami ir apzinājies savas kļūdas, tomēr nevēlas padoties un turpina cīnīties par labāko rezultātu.

Atziņas pēc neveiksmes

"Diēžē: 'Diemžēl šī atkal nebija mana nedēļas nogale'," viņš teica, izsakot vilšanos par notikušo un vēlmi uzlabot savu sniegumu turpmākajos posmos. Ožjē ir pazīstams ar savu nevainojamo braukšanas stilu, taču, tā kā rallijs ir neparedzams, viņš saprot, ka nevienam nav garantijas par panākumu.

Nākotnes skatījums

Šī sezonas neveiksme noteikti būs jauna motivācija Ožjē turpmākajiem sacensību posmiem. Arī citi konkurenti ir gatavi izmantot viņa nevēlamos notikumus, un tas padara sacensības arvien interesantākas. Ožjē apņēmība turpināt cīnīties un pilnveidot sevi noteikti rāda, ka viņš ir vēl joprojām viens no pelnījušajiem tituliem uz ceļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas