Pārkeres vīrs Broderiks skaidro, kāpēc vairākkārt atteicies no lomas seriālā "Sekss un lielpilsēta"Aizjūru slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:34
  • TV3
  • 7

Pārkeres vīrs Broderiks skaidro, kāpēc vairākkārt atteicies no lomas seriālā "Sekss un lielpilsēta"

Laulība un kopdzīve

Sāra Džesika Pārkere un Metjū Broderiks ir viens no Holivudas mīļākajiem pāriem, kuri laulībā dzīvo jau kopš 1997. gada. Pāris oficiāli savas attiecības noformēja 1996. gadā, gadu pirms ikoniskā seriāla "Sekss un lielpilsēta" pirmizrādes kanālā “HBO”. Viņu laime un saskaņa ir bijusi apspriežama tēma, un abi izskatās kā īsti atbalsta balsti viens otram.

Loma seriālā un atteikšanās iemesli

Neskatoties uz Pārkeres slavu, Broderiks ir vairākkārt saņēmis piedāvājumus piedalīties slavenajā seriālā, taču viņš šos aicinājumus ir konsekventi noraidījis. Kāpēc tā? Intervijā Broderiks skaidroja, ka viņam nekad nav bijusi vēlme pievienoties šāda veida projektam, jo ir uzskatījis, ka tas varētu negatīvi ietekmēt viņa personīgo un profesionālo dzīvi.

Profesionāls un personīgs līdzsvars

Broderiks norādīja uz to, ka viņa karjera ir bijusi daudzveidīga un tajā nav trūcis no izaicinājumiem. Viņš vēlējies saglabāt savu individualitāti kā aktierim un radošai personībai, un tādējādi turējis līdzi saviem principiem, neizvēloties piedalīties projektos, kas varētu novērst viņu no citiem mākslas sasniegumiem.

Atbalsts no sievas

Pāris ir atvēlējis laiku, lai sniegtu atbalstu viens otram, un Pārkere ir bieži slavējusi Broderika kā uzticamu dzīvesbiedru. Viņas viedoklis skaidrs – viņš ir laimīgs ar to, ko dara, un tas ir tas, kas patiešām rāda viņu attiecību spēku un harmoniju.

Kopsavilkums

Metjū Broderika lēmums atteikties no lomas "Sekss un lielpilsētā" ir skaidrs piemērs tam, kā viņš prioritizē savu karjeru un personīgo dzīvi, kā arī, cik būtiski ir atbalstīt viens otru veiksmīgās attiecībās. Šis pāris neapšaubāmi ir iedvesmas avots daudziem visā pasaulē, gatavs augt un attīstīties kopā, neraugoties uz slavu un pieprasījumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas