Pāru finālā - bez Andžeja Ļebedeva, bet ar cerībāmMotoru sports — Spīdvejs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Pāru finālā - bez Andžeja Ļebedeva, bet ar cerībām

Andžeja Ļebedeva izslēgšana no fināla

Šī gada Eiropas čempions spīdvejā, divkārtējais čempions Andžejs Ļebedevs, diemžēl nevarēs piedalīties Eiropas pāru čempionāta finālā, kas notiks 20. oktobrī Lonigo mototrekā Itālijā. Ierastais Latvijas spīdvejista dalībnieks ir cietis rokas savainojumu, kas liedz viņam attiecīgi sagatavoties gaidāmajai sacensībai.

Jaunais pāris ar cerībām

Ļebedeva vietā finālā startēs Jevgeņijs Kostigovs kopā ar Daniilu Kolodinski. Abi sportisti jau devušies ceļā uz Itāliju, kur cer gūt panākumus un cīnīties par medaļām. Jaunais pāris sagatavojas, uzņemot pozitīvu attieksmi un apņēmību.

Latvijas spīdvejistu sasniegumi

Latvijas spīdvejisti ir agrāk izcīnījuši piecas medaļas Eiropas pāru čempionātos - divas reizes iegūstot sudrabu un trīs reizes bronzu. Šogad pastāv reālas izredzes, ka Latvijas komanda varēs pievienot vēl vienu medaļu kolekcijai, ja Kostigovs un Kolodinski uzrādīs labu sniegumu.

Noslēpumainais fināls

Tā kā Ļebedeva prombūtne ir liels zaudējums komandai, šis fināls būs izšķirošs ne tikai Kostigovam un Kolodinskim, bet arī Latvijas spīdvejismam kopumā. Pārus gaida intensīvas sacensības, un mēs visi ceram uz izcilu sniegumu, kas apliecinātu Latvijas spīdveja tradīcijas un spēku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas