Patīk pārsteigt. Kāds ceļojums padomā kosmosa kuģim jeb mūzikas grupai «Instrumenti»?
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 12:31
  • LSM
  • 7

Patīk pārsteigt. Kāds ceļojums padomā kosmosa kuģim jeb mūzikas grupai «Instrumenti»?

Instrumenti: Ceļojums uz jauniem horizontiem

Grupa "Instrumenti" ir pazīstama ar savu radošo pieeju mūzikai un unikālo stilu, taču šoreiz viņi ir izlēmuši neapstāties pie ierastā. Saskaņā ar interviju Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva", grupas dalībnieki Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns dalās ar savām jaunākajām idejām un ambīcijām, kas it kā sniedzas līdz pat zvaigznēm.

Prāts kā radošās izpausmes avots

"Naudu iztērēt nav nekāda māksla, bet izdomāt, ko mēs varam izveidot ar savu prātu resursu, tā ir tā lielā māksla," norāda Jānis Šipkēvics. Viņš uzsver, ka grupas mērķis ir ne tikai radīt mūziku, bet arī pārsteigt savus klausītājus ar radošām idejām, kas ļauj izbaudīt koncertus un albumus jaunās un aizraujošās formās.

Jauns albums un koncerts "Runā Rīga"

Grupas jaunākais albums, kas tapis, apvienojot dažādus muzikālos elementus, nāk līdzi arī koncertam "Runā Rīga". Šis pasākums solās būt īsts muzikāls piedzīvojums, kurā klausītāji varēs iepazīties ar jauniem skaņdarbiem un piedzīvot grupas enerģiju klātienē.

Fantastiskas idejas gaida īstenošanu

Sējāns un Šipkēvics demonstrē entuziasmu attiecībā uz turpmākajiem projektiem. Viņi dalās idejās par futuristiskām pārsteigumu iespējām, kas varētu aptvert ne tikai koncertus, bet arī dažādus interaktīvus elementus, kas ļautu klausītājiem piedalīties radošajā procesā.

Noslēgums: Kosmosa ceļojums muzikālajā pasaulē

Grupa "Instrumenti" ir apņēmības pilna pierādīt, ka radošība ir bezgalīga un katrs ceļojums sākas ar vienu soli. Viņu mūzika ir ceļojums uz jauniem horizontiem, un ar aizrautību gaidām, ko viņi mums vēl nākotnē uzrādīs. Kosmosa kuģi vai mūzikas skaņas – "Instrumenti" ir gatavi pārsteigt!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas