Pēc 588 dienām "Liepāja" beidzot ved mājās uzvaru no IgaunijasBasketbols — Latvijas-Igaunijas līga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Pēc 588 dienām "Liepāja" beidzot ved mājās uzvaru no Igaunijas

Uzvara pēc ilgiem gaidīšanas gadiem

Pēc 588 dienām, kad "Liepāja" nav spējusi atgriezties ar uzvaru no Igaunijas, beidzot ir noticis. "Optibet" Latvijas-Igaunijas līgā pilsētas komanda ar smaidu sevī ved mājās vēsturi veidojošu panākumu. Šī uzvara ir lielisks motivācijas avots gan spēlētājiem, gan trenerim Artūram Visockim-Rubeņam.

Desmit neveiksmīgas spēles

Iepriekšējās desmit izbraukuma spēlēs Igaunijā "Liepāja" cieta zaudējumus, kas radīja bažas par komandas sniegumu un spēju atgūt savu labāko formu. Tomēr šoreiz situācija izrādījās pavisam citāda. Spēlētāju apņēmība un cīņas gars, kā arī komandas saliedētība deva augļus, un beidzot tika pārtraukta neveiksmju sērija.

Spēles izskaņas spēcīgais moments

Spēles izskaņā "Liepāja" demonstrēja liecinošu spēku un apņēmību, veicot izcili koordinētu ofensīvu, kas ļāva izsist "Pērnavas Ostu". Ar rezultātu 91:81 "Liepāja" ne tikai ieguva uzvaru, bet arī apliecināja, ka ir spējīga cīnīties par augstākām vietām līgā.

Trenera un spēlētāju apmierinātība

Artūrs Visockis-Rubeņs pēc spēles izteica gandarījumu par komandas sniegumu, uzsverot, cik svarīga ir šī uzvara psiholoģiskajā aspektā. Spēlētāji pauda prieku par atgriešanos uzvaru ceļā, un tagad viņiem būs lielāka pārliecība turpmākajās cīņās.

Nākamie izaicinājumi

"Liepāja" tagad gatavosies nākamajai spēlei, cerot, ka šis panākums kalpos kā stimuls turpmākajām uzvarām. Komandas mērķis ir ne tikai izcīnīt godalgotas vietas, bet arī atgriezt fanu uzticību un sajūtu par komandu. Laiks rādīs, vai šī uzvara būs tikai sākums jaunam, uzvaru piepildītam posmam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas