Peldēšanas federācijas jaunā prezidente Fokina vēlas saglabāt peldēšanā vismaz pašreizējo līmeniPeldēšana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Peldēšanas federācijas jaunā prezidente Fokina vēlas saglabāt peldēšanā vismaz pašreizējo līmeni

Jaunā prezidente un viņas redzējums

Latvijas Peldēšanas federācijas (LPF) biedru kopsapulcē ceturtdien par jauno prezidenti tika ievēlēta Aļona Fokina, kurai ir skaidrs mērķis - saglabāt peldēšanas sporta veidu vismaz pašreizējā līmenī. Fokina norāda, ka, balstoties uz esošajiem panākumiem, ir svarīgi turpināt attīstīt piedāvātās iespējas gan jauniem, gan esošiem sportistiem.

Peldēšanas līmeņa saglabāšana un uzlabošana

Fokina uzsvēra, ka viņas prioritāte ir ne tikai saglabāt peldēšanas līmeni, bet arī apsvērt iespējas to uzlabot. Viņa plāno piedāvāt jaunas iniciatīvas, kas veicinātu peldēšanas popularitāti, kā arī uzlabotu treniņu kvalitāti un pieejamību visiem sportistiem. Tas iekļauj ne tikai tehniskās izglītības un treniņu programmas, bet arī jaunu talantu piesaisti.

Atbalsts un sadarbība ar sportistiem

Jaunā prezidente ir apņēmības pilna veidot ciešāku partnerību ar sportistiem, treneriem un citiem jāgūtajiem atbalstītājiem. Fokina uzskata, ka atklāta komunikācija un colaborācija ir būtiska, lai veicinātu peldēšanas attīstību Latvijā. Viņa ir pārliecināta, ka kopīga vīzija un apņemšanās ir pamats, uz kura balstīt nākotnes plānus.

Nākotnes perspektīvas

Aļona Fokina ir apņēmusies ne tikai saglabāt esošo peldēšanas līmeni, bet arī radīt tīkla attiecības, lai nodrošinātu jaunu talantu attīstību un popularizētu šo sporta veidu visā valstī. Viņas vadībā LPF plāno būt proaktīva un inovatīva organizācija, kas spēj pielāgoties mainīgajiem apstākļiem un turpināt gūt panākumus starptautiskā līmenī. Fokina uzsver, ka, papildinot esošos panākumus, Latvijas peldēšana var kļūt par izcilu piemēru citiem sporta veidiem, kas vēlas attīstīties un uzlabot savu pozīciju arī starptautiskajā sporta arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas