Pirmo reizi Latvijas komanda startēs «Backyard Ultra» skriešanas sacīkstē
Dzīve un stils
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 06:11
  • LSM
  • 3

Pirmo reizi Latvijas komanda startēs «Backyard Ultra» skriešanas sacīkstē

Latvijas komanda uzsāk dalību "Backyard Ultra" sacensībās

Sestdien, 19. oktobrī, Latvijas komanda pirmo reizi piedalīsies à Backyard Ultra (BYU) skriešanas sacensībās, kas norisināsies vienlaikus 63 valstu komandu klātbūtnē visā pasaulē. Šajā sacensību formātā komandas sacentīsies, lai noskaidrotu izturīgāko valstsvienību, kas ir īpaši izaicinoša, ņemot vērā skrējēju fizisko sagatavotību un garīgo noturību.

Dalībnieku sastāvs un vieta

Latvijas komanda, kas sastāv no 15 skrējējiem, jau tagad ieņem 33. pozīciju pirmstarta reitingā starp 945 dalībniekiem. Sacensības norisināsies ap Radžu ūdenskrātuvi, kur katru stundu skrējēji veiks 6,7 kilometru distanci līdz spēku izsīkumam. Sacensību centrs tiks izvietots Jēkabpils Mežaparkā, piedāvājot interesantu un izaicinošu vidi dalībniekiem.

Par "Backyard Ultra" formātu

"Backyard Ultra" ir unikāla sacensību forma, kurā komandas jāstartē visiem vienlaicīgi, un skrējējiem katru stundu jāveic noteikts distancētais ceļš. Šis formāts ir tik izaicinošs, cik interesants, jo skrējējiem jāiztur konkurence ne tikai pret citiem, bet arī pret savu fizisko un garīgo izturību. Sacensību veiksmīga norise ir atkarīga no komandas spējas sadarboties un pārvarēt grūtības kopā.

Uzmundrinājums Latvijas komandas dalībniekiem

Latvijas komanda ir gatava šim izaicinājumam, un tās dalībnieki, ar apņēmību un degsmi, gatavojas parādīt savus spēkus un prasmes. Šī būs ne tikai cīņa par medaļām, bet arī iespēja pierādīt Latvijas sportistu apņēmību, izturību un komandas garu. Mēs visi vēlam veiksmi Latvijas komandai šajā neparastajā un aizraujošajā skriešanas sacensību pieredzē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas