Pasečņiks pēdējā "Bucks" pārbaudes spēlē izceļas ar veiksmīgu sniegumuBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Pasečņiks pēdējā "Bucks" pārbaudes spēlē izceļas ar veiksmīgu sniegumu

Veiksmīgs sniegums no Pasečņika

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks, kas pārstāv Milvoki "Bucks", ceturtdienas vakarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē demonstrēja izsisto sniegumu. Viņš guva 11 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, liekot cerēt uz viņa pozitīvu ietekmi komandas spēlē sezonas gaitā.

Bucks piedzīvo zaudējumu

Tomēr, neskatoties uz Pasečņika individuālo veiktspēju, Milvoki "Bucks" cieta zaudējumu pret Dalasas "Mavericks". Spēles rezultāts bija 84:109, liekot komandas vadībai un līdzjutējiem rūpīgi izvērtēt komandas sniegumu pirms regulārās sezonas sākuma.

Pasečņika loma komandā

Anžejs Pasečņiks ir kļuvusi par nozīmīgu spēlētāju "Bucks" sastāvā, un viņa sniegums pēdējā pārbaudes spēlē apliecina viņa potenciālu. Basketbolista centība un agresīva spēle pie groza ir iemesls, kāpēc komanda uz viņu raugās ar cerībām. Lai gan komanda piedzīvoja zaudējumu, Pasečņika sniegums varētu būt lieliska platforma turpmākajās spēlēs.

Nākotnes cerības

Izskatoties uz priekšu, "Bucks" cerību gaisma ir Pasečņika veicējas sniegums. Ja viņš saglabās šo līmeni, ir iespējams, ka komanda spēs uzlabot savus rezultātus un sekmīgi konkurēt NBA čempionātā. Tāpēc visiem basketbola līdzjutējiem būs vērts sekot līdzi Pasečņika un "Bucks" gaitām šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas