Politiski represētajām personām Kuldīgas novadā ir iespēja novembrī saņemt 50 eiro svētku pabalstuLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 15:15
  • NRA
  • 5

Politiski represētajām personām Kuldīgas novadā ir iespēja novembrī saņemt 50 eiro svētku pabalstu

Svētku pabalsts politiski represētajām personām

Kuldīgas novada pašvaldība ir paziņojusi, ka cilvēkiem, kuri ir politiski represēti, ir iespēja saņemt svētku pabalstu 50 eiro apmērā. Šis pabalsts ir paredzēts, lai atbalstītu un novērtētu to personu ieguldījumu, kuras ir cietušas politisko represiju dēļ.

Pieteikšanās process

Pieteikšanās svētku pabalstam ir atvērta jau šomēnes, un visi interesenti tiek aicināti vērsies pie pašvaldības, lai iegūtu sīkāku informāciju par pieteikšanās procedūru. Ieteicams nekavējoties reģistrēties, jo pašvaldība cer, ka šis atbalsts sniegs saņēmējiem patīkamu pārsteigumu svētku laikā.

Atbalsta nozīme

Svētku pabalsts politiski represētajiem cilvēkiem ir ne tikai finansiāls atbalsts, bet arī emocionāls stimulants, kas liecina par sabiedrības atbalstu un cieņu pret tiem, kuri ir cīnījušies par brīvību un demokrātiju. Šis solis apliecina, ka valsts un pašvaldības atzīst represēto personu svarīgo lomu Latvijas vēsturē.

Turpmākā rīcība

Kuldīgas novada pašvaldība aicina visus, kam ir tiesības uz svētku pabalstu, izmantot šo iespēju un pieteikties laicīgi. Tas ir svarīgs solis, lai nodrošinātu, ka šie cilvēki saņem nepieciešamo atbalstu un tiek godināti viņu ieguldījuma dēļ.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas