Porziņģa sveiciens Žagaram – Kristaps ar Bostonas ugunsdzēsējiem pozē "Fenerbahce" kreklāNBA
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 11:01
  • TV3
  • 7

Porziņģa sveiciens Žagaram – Kristaps ar Bostonas ugunsdzēsējiem pozē "Fenerbahce" kreklā

Porziņģis un Stambulas saikne

Kristaps Porziņģis, Latvijas basketbola lepnums un pašlaik spēlējošais NBA komandā Bostonas "Celtics", demonstrējis ne tikai profesionālu augstākās klases sportistu, bet arī savas draudzības un atbalsta garu. Savos Instagram stāstos viņš publicējis foto, kurā redzams kopā ar Bostonas ugunsdzēsējiem, pozējot Stambulas "Fenerbahce" kreklā, kas pieder viņa valstsvienības komandas biedram Artūram Žagaram.

Kreklā ar simboliku

Šis gests ir ne tikai draudzīgu attiecību apliecinājums, bet arī simbols tam, kā sportisti var pārkāpt valstu un komandu robežas, vienojoties par kopīgu aizraušanos – basketbolu. "Fenerbahce", kas ir viena no vadošajām komandām Eiropā, ir atzīta ar savu spēcīgo sekotāju bāzi un augstajiem sasniegumiem. Porziņģis, uzvelkot šo kreklu, izsaka atbalstu ne tikai Žagaram, bet arī visai Latvijas basketbola videi, kas interesi par Eiropas līgām pievērš arvien lielāku uzmanību.

Kristapa acis uz nākotni

Porziņģa attiecības ar Bostonas ugunsdzēsējiem apliecina arī viņa labdarības garu un vēlmi iesaistīties sabiedrības labā. Bostonas komanda ir pazīstama ne tikai ar sportaso izcīnīto prestižu, bet arī ar tās aktīvo līdzdalību sabiedriskajās aktivitātēs. Šāda veida bilde ir ne tikai radošs veids, kā iepazīstināt ar basketbola kultūru, bet arī notikumu, kas veicina labākus sabiedrības saliedēšanas pasākumus.

Atsauksmes no sekotājiem

Sociālajos tīklos Kristapa sekotāji steidz izteikt savus prieka un atbalsta vārdus par šo žestu. Lielākā daļa komentāru ir pozitīvi, un fani izsaka cerību, ka Porziņģis un Žagars kopā varētu piedalīties ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā, popularizējot Latvijas basketbolu un veidojot jaunus draugus starp abām komandām. Porziņģa rīcība demonstrē to, cik nozīmīgi ir sportistiem atbalstīt viens otru, radot spēcīgu saikni starp dažādām basketbola tradīcijām un kultūrām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas