Putina mānijas dēļ Kabajeva tiek turēta teju ieslodzījumā,  bet viesiem jāveic kāda īpaša procedūra pirms tikšanās ar viņu. No kā baidās diktators?Ārzemēs
Foto un virsraksts: LA
  • vakar 00:31
  • LA
  • 6

Putina mānijas dēļ Kabajeva tiek turēta teju ieslodzījumā,  bet viesiem jāveic kāda īpaša procedūra pirms tikšanās ar viņu. No kā baidās diktators?

Putina mānijas ietekme uz Kabaevu

Vladimirs Putins, Krievijas prezidents, ir kļuvis par centrālo figūru ne tikai politikā, bet arī privātajā dzīvē, īpaši attiecībā uz viņa iespējamo attiecību ar Olimpisko medaļnieci Alinu Kabaevu. Ziņas liecina, ka Kabaeva tiek turēta teju ieslodzījumā, kas ir saistīts ar Putina apsēstību ar kontroli un nemirstību. Diktators ne tikai rūpējas par savu tēlu, bet arī baidās no iespējamiem apdraudējumiem, kas varētu rasties no viņa tuvākajiem cilvēkiem.

Īpašas prasības viesiem

Saskaņā ar rakstu The Atlantic, Putina viesiem pirms tikšanās ar viņu ir jāveic īpaša procedūra – ilgstoša karantīna. Šī prakse liecina par Putina paranoju un vēlēšanos pasargāt sevi no jebkādiem potenciāliem draudiem. Kontrolējot visus, kas tuvojas, viņš cenšas iznīcināt jebkādas iespējas, ka varētu rasties pretestība vai krīze.

Putina baiļu cēloņi

Diktators, kurš "dievina dzīvi un ir apsēsts ar ideju par nemirstību", ieklausās savās iekšējās bailēs, kas lielā mērā ir saistītas ar viņa varas noturēšanu. Bažas par nodevību no tuvākā lokā, kā arī politiskās nenoteiktības palielināšanās Krievijā, veicina viņa izmisīgo nepieciešamību kontrolēt visus aspektus, tostarp arī savas personīgās attiecības.

Secinājumi

Putina apsēstība ar kontroli un ideju par nemirstību ir radījusi situāciju, kurā Kabaeva tiek turēta apjomīgā izolācijā, bet viņa viesiem ir jāpārvar zavēti šķēršļi, lai tiktu pie viņa. Šāda veida realitāte liecina par to, ka varas noturēšanai ir savas cenu, kas galu galā ietekmē ne tikai paša diktatora dzīvi, bet arī viņa tuvāko cilvēku likteņus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas