Raimonds Pauls palīdz notvert maniaku – slepkavuKomentāri
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 06:15
  • NRA
  • 8

Raimonds Pauls palīdz notvert maniaku – slepkavu

Jauna muzikālā zvaigzne

Maestro Raimonds Pauls ir pazīstams ne tikai kā izcils komponists, bet arī kā mūzikas atklājēju meklētājs. Šogad pavasarī viņš atradis jauno muzikālo favorītu – Edgaru Ošleju, kura dziļais un samtainais bass jau spējis ieinteresēt klausītājus. Ošlejas iedziedātais “Klusais vīrs”, kas balstīts uz Maestro mūzikas un Jāņa Elsberga dzejas, ir kļuvis par radiofona hitu un iekarojis daudzu sirdis.

Ošleja pārsteigums

Ošleja joprojām nebeidz brīnīties par to, ka slavenais Maestro viņu uzrunājis. Viņa satraukums un prieks ir pilnīgi saprotams – tikt paaugstinātam līdz blakus cēlajiem mūziķiem ir milzīgs sasniegums. “Es nekad nebiju domājis, ka Raimonds Pauls man pievērš uzmanību,” viņš atklāj, acīs mirdzot sajūsmai.

Noslēpumainā slepkavība

Tomēr šīs vasaras notikumi neaprobežojas tikai ar mūziku. Raimonds Pauls ir iesaistījies negaidītā stāstā – slepkavas notveršanā. Par to Maestro runā ar nopietnu sejas izteiksmi, uzsverot, ka šī situācija ir bijusi ne tikai nepatīkama, bet arī amizanta jau savā dīvainībā. Viņš atklāj, ka tiekot iekļauts kādā interesantā stāstā, kas pievērsa policijas uzmanību.

Raimonds Pauls - ne tikai mākslinieks

Atmosfēra, kas virmo ap Maestro, ir pierādījums, ka viņa dzīve ir ne tikai mūzika. “Reizēm notikumi norisinās aplami, un tā ir daļa no cilvēka eksistences,” saka Pauls. Viņš joprojām turpina darboties mūzikā, taču šis piedzīvojums ir licis viņam apzināties, ka mākslinieku loma sabiedrībā ir daudz plašāka, nekā vienkārši radīt mākslu. Maestro noteikti nav tikai mūziķis – viņš ir arī sabiedriska figūra, kas jautājumu kopsummā padara viņu vēl interesantāku un noslēpumaināku. Tāpēc mēs ar nepacietību gaidām, ko viņš nākotnē varētu piedāvāt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas