
Ralfa lielisko burgeru recepte
Sezonas noslēgums ar burgeru svinībām
Sezonas noslēdzošajā “Ralfs gatavo” epizodē, kas ir gaidāma šonedēļ, Ralfs un Martins iepazīsies ar ASV virtuvi, kas asociējas ar visiem iemīļotajiem ātrajiem ēdieniem. Šoreiz uzmanības centrā būs ne tikai gardie burgeri, bet arī neiztrūkstošais kečups, bez kura nevar iedomāties nevienu burgeru baudu. Vai visi bērni, un arī pieaugušie, varētu iedomāties šo maltīti bez šiem elementiem?Kečupa vārītāju ceļojums uz “Spilvu”
Pirms ķeršanās klāt burgeru gatavošanai, Ralfs un Martins dosies uz ražotni “Spilva”, kur gūs ieskatu tomātu produktu ražošanā. Šeit viņi noskaidros, ar ko atšķiras tomātu pasta no tomātu mērces, kā arī paši mēģinās pagatavot kečupu. Tādējādi viņi ne tikai priecāsies par garšām, bet arī iemācīsies, kā izveidot savu versiju šim dažreiz aizmirstajam sastāvdaļām.Burgeru gatavošanas noslēpumi
Pēc ražotnes apmeklējuma Ralfs un Martins dosies atpakaļ uz virtuvi, kur sāks gatavot savus lieliskos burgerus. Viņi ne tikai izpētīs burggaru gatavošanas procesu, bet arī izzinās šī populārā ēdiena vēsturi, sākot no tā radīšanas līdz mūsdienām. Šī ir lieliska iespēja uzzināt, kā katrs sastāvdaļa ietekmē burgera garšu un kā to var pielāgot individuālām vēlmēm.Sekojiet līdzi un iedvesmojieties
Nekas nav labāks par mājas gatavotām maltītēm, un šī epizode solās būt gan izglītojoša, gan aizraujoša. Sekojiet “Ralfs gatavo” jaunākajām epizodēm un atklājiet, kā pagatavot burgerus, kas ne tikai garšo lieliski, bet arī ir piemēroti ikvienai ģimenes vakariņai. Iespējams, ka Ralfa un Marti radītie burgeri kļūs par jaunām iemīļotām vakariņām jūsu mājās!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit