• 2024. gada 7. septembris 18:02
  • TV3
  • 7

Rekordists un bijušais UFC čempions Demetriuss Džonsons 38 gadu vecumā paziņo par karjeras beigām

Rekordista paziņojums par karjeras beigām

Viens no izcilākajiem MMA cīkstoņiem, Demetriuss Džonsons, šodien paziņoja par savu karjeras noslēgumu. Šo ziņu viņš izteica agrā sestdienas rītā pēc Latvijas laika, kad piedalījās ONE 168 šovā. Džonsons, kuru uzskata par vienu no visu laiku labākajiem cīkstoņiem, šajā brīdī ir 38 gadus vecs un ir pazīstams ar savu izcilo sniegumu un rekordiem cīņu sportā.

Džonsona sasniegumi MMA pasaulē

Džonsons ir bijušais UFC čempions, kurš ir kļuvis par pirmo cīkstoni UFC vēsturē, kuram izdevies aizsargāt savu titulu 11 reizes. Viņa izcīņas stils un taktiskā domāšana ir mirkšķinājusi visus cīkstoņus, un viņš ir atstājis neizdzēšamu iespaidu uz MMA pasauli. Papildus tam viņš ir ieguvis vairākas godalgas un titulus, kļūstot par pirmo cīkstoni, kurš parādījies ONE Championship organizācijā un uzvarējis tajā.

Atejošā mantojuma ietekme

Pazīstams kā "Mighty Mouse", Džonsons ir ne tikai sporta leģenda, bet arī iedvesmojošs piemērs daudzām jaunām talantām MMA pasaulē. Viņš ir ne tikai izcils sportists, bet arī cilvēks ar dziļu izpratni par sporta ētiku un cīnītāja garu. Džonsona karjeras noslēgums noteikti atstās tukšumu ne tikai viņa fanos, bet arī cīņu sporta kopienā kopumā.

Noslēguma vārdi un nākotne

Paziņojot par savu karjeras beigu mūsu intervijās, Džonsons atklāja, ka ir lepns par paveikto un auklējis savu ģimeni nākotnē. Lai gan viņš pamet aktīvo cīnītāja dzīvi, viņš plāno palikt MMA vidē, iespējams, kā treneris vai mentorējot jaunus talantus. Kopumā viņa mantojums turpinās ietekmēt nākamo cīkstoņu paaudzes. Džonsonam ir visi pamati, lai kļūtu par ietekmīgu figūru cīņu sportā arī ārpus ringa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas