RFS prieki un emocijas laukumā un ģērbtuvē pēc iekļūšanas Eiropas līgā

Emocionālais mačs Nikosijā

Aizraujošajā Eiropas līgas kvalifikācijas kārtā Rīgas futbols skolas (RFS) komanda piedzīvoja patiesi satraucošas emocijas. Spēle Norvēģijas galvaspilsētā Nikosijā izrādījās par īstu nerve stretching sesiju. Lai gan RFS bija ieguvusi divu vārtu pārsvaru pēc pirmās spēles, pēdējo sekunžu neveiksmīgais moments mainīja mača gaitu un lika komandai cīnīties par izdzīvošanu. Spēles laikā pretinieki, APOEL, izdevās panākt 1:2 rezultātu, tomēr RFS kļuvis par spītīgu cīnītāju, kas galu galā atrada savu ceļu uz uzvaru.

11 metru sitienu drāma

Pamatlaika noslēgumā, kad šķita, ka RFS ir tuvāk savam mērķim, liktenīga kļūda ļāva APOEL vienībai izlīdzināt rezultātu. Lielā spriedze turpinājās 11 metru sitienu sērijā, kurā RFS futbolisti parādīja pārsteidzošu pārliecību un precizitāti. Ar rezultātu 4:2 RFS izdevās tikt galā ar sirdsitas sviedriem un gūt vēsturisku uzvaru, kas ļāva komandai iekļūt Eiropas līgas grupu turnīrā.

Prieki ģērbtuvē

Pēc uzvaras visā komandā izpaudās priekpilnas emocijas. Ģērbtuvē valdīja svinēšanas noskaņa, un futbolisti viens otram dalījās sajūsmā un uzmundrinājumos. RFS galvenais treneris, kā arī spēlētāji augstu novērtēja kolektīvo darbu un centību, kas noveda pie šī izcīnītā panākuma. "Šī bija mūsu komandas spēlēšana uz pilnu slodzi, un mēs esam pelnījuši šo uzvaru," teica viens no RFS kapteiņiem, kā savas komandas enerģiju un cīņassparu izcēla kā galvenos iemeslus šim panākumam.

Tā nākotne Eiropas līgā

RFS iekļūšana Eiropas līgā ne tikai nesīs finansiālu atbalstu, bet arī dos iespēju mācīties un attīstīties pret augstāka ranga komandām. Šis panākums simbolizē ne tikai kā individuālo spēlētāju, bet visas Latvijas futbolu, un tas sniedz cerību uz nākotnes panākumiem. RFS komanda, apņēmības pilna, noskatās uz nākamajām spēlēm, apzinoties, ka dēļ šī brīža panākumiem tie ir kļuvuši par spēcīgu futbolu vadošu simbolu Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas