• 2024. gada 13. septembris 11:00
  • NRA
  • 7

"Rīgas siltums" skaidro, kāda izmaiņas rēķinā varētu būt divistabu dzīvoklim Rīgā

Tarifu samazināšana Rīgā

AS "Rīgas siltums" ir paziņojusi par plānoto siltumenerģijas tarifa samazināšanu, kas sniegs ievērojamu atvieglojumu rīdziniekiem. Saskaņā ar Sabiedrisko attiecību daļas vadītājas pienākumu izpildītājas Agnetes Buštas sniegto informāciju, šī izmaiņa palīdzēs pilsētas iedzīvotājiem ietaupīt aptuveni 40 miljonus eiro.

Divistabu dzīvokļu rēķini

Ar šādu tarifa samazinājumu divistabu dzīvokļu iedzīvotājiem Rīgā varētu būt būtiskas izmaiņas rēķinos. Atkarībā no siltumenerģijas patēriņa un dzīvokļa platības, mājsaimniecības var sagaidīt ievērojamu samazinājumu ikmēneša izdevumos par siltumu.

Iedzīvotāju reakcija

Šī ziņa ir empātiski uzņemta no rīdzinieku puses, kuriem šobrīd ir nepieciešams samazināt ikdienas tēriņus. Daudzi iedzīvotāji izsaka cerības, ka tas ne tikai uzlabos dzīves kvalitāti, bet arī ļaus labāk plānot budžetu, ņemot vērā pieaugošās dzīves dārdzības tendences.

Uzņēmuma nākotnes plāni

AS "Rīgas siltums" ir apņēmusies turpināt strādāt pie energoefektivitātes uzlabošanas un atjaunojamo energoresursu integrācijas, lai nākotnē vēl vairāk samazinātu siltumenerģijas izmaksas. Uzņēmums aicina iedzīvotājus aktīvi izmantot pieejamos resursus un piedalīties energotaupības pasākumos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas