Rudens sezonu Rīgas cirkā atklās lielformāta akrobātikas izrāde Oda ballei

Rudens sezona Rīgas cirkā

Rudens ir klāt, un tas nozīmē ne tikai krāsainu bezrūpību un siltu apģērbu, bet arī jaunu kultūras notikumu pieplūdumu. Šogad Rīgas cirks priecēs skatītājus ar īpašu akciju – lielformāta akrobātikas izrādi "Oda ballei", kas no 10. līdz 12. oktobrim plkst. 19.00 ienesīs atmosfēru, kas ar savām viesmīlīgajām noskaņām aicina uz radošu svinību.

Izrāde no Francijas

"Oda ballei" ir īpaša izrāde, kas nāk no sakāmīgās Francijas. Apvienība "Le doux supplice" apvieno pieredzējušus un pasaules līmeņa cirka māksliniekus, kuri ar savu talantu un profesionalitāti spēj radīt fascinējošus mirkļus un burvīgu skatījumu. Šī izrāde ir ne tikai akrobātikas šovs, bet arī mākslinieciska dvēseles izpausme, kas un kādā veidā uzsver dejas un balles harmoniju.

Sezonas atklāšanas sajūta

"Oda ballei" sola skatītājiem patiesi svinīgu pieredzi - tā ir izrāde, kurā dejas un akrobātika saplūst vienā, radot emocionālu un vizuālu baudu. Rīgas cirkā notiks ne tikai krāšņi triki, bet arī muzikāli priekšnesumi, kas apliecinās cirka mākslinieku talantus un prasmes. Šī izrāde neapšaubāmi būs fantastisks veids, kā sagaidīt rudens sezonas sākumu.

Biļešu iegāde

Biļetes uz "Oda ballei" var iegādāties Rīgas cirka oficiālajā mājaslapā. Pasākums solās būt īpašs pasākums, kas ne tikai iepriecinās pieaugušos, bet arī ieinteresēs ģimenes ar bērniem, sniedzot viņiem iespēju piedzīvot dejošanas un akrobātikas pasakaino pasauli. Nepalaidiet garām iespēju būt daļai no šīs brīnišķīgās sezonas atklāšanas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas