Sāk griezties latviešiem tukšākas NBA dzirnas; Porziņģis līgas karuselī ielēks sezonas gaitā
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 14:15
  • LSM
  • 6

Sāk griezties latviešiem tukšākas NBA dzirnas; Porziņģis līgas karuselī ielēks sezonas gaitā

NBA Sezona Ar Jauniem Izaicinājumiem

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 79. sezona solās būt aizraujoša, īpaši latviešiem, jo par izteiktu favorītu tiek uzskatīta Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Komanda šogad centīsies atkārtot iepriekšējā gada panākumus un izcīnīt čempiontitulu, kas latviešu faniem rada lielas cerības.

Bostonas "Celtics" Stiprais Kodols

"Celtiсs" ir saglabājusi savu komandas kodolu, kas norāda uz to, ka snieguma kvalitātei nevajadzētu ciest. Šī komandas funkcionēšana un spēlētāju sinerģija būs būtiska ceļā uz uzvarām. Porziņģis, pievienojoties šim spēcīgajam sastāvam, noteikti centīsies dot maksimālu ieguldījumu komandas panākumos.

Latviešu Pārstāvniecības Samazināšanās

Šī sezona iezīmējos ar to, ka Porziņģis būs vienīgais latviešu spēlētājs NBA. Anžejam Pasečņikam neizdevās nostiprināties Milvoki "Bucks" sastāvā, kā rezultātā viņš netiks iekļauts šīs sezonas spēlētāju rindās. Savukārt Dāvis Bertāns ir pārcēlies uz Apvienoto Arābu Emirātu komandu "Dubai", kas nozīmē, ka latviešu fani vienu reizi dabūs koncentrēties tikai uz Porziņģi un viņa sniegumu.

Porziņģa Loma "Celtics"

Kristaps Porziņģis, kā galvenais latviešu pārstāvis, noteikti būs uzmanības centrā. Komanda paļausies uz viņa spēkos, pieredzē un talantā, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. Šī ir lieliska iespēja Porziņģim sevi parādīt un iegūt vēl lielāku atpazīstamību gan NBA, gan starptautiskā līmenī.

Kopumā

Lai arī latviešu pārstāvniecība NBA ir samazinājusies, Kristapa Porziņģa klātbūtne "Celtics" sniedz cerību un jaunus izaicinājumus. Ar savu talantu un centību Porziņģis var kļūt par vienu no komandas galvenajiem spēlētājiem, un latviešu fani cer uz viņa panākumiem šajā sezonā. Nākamās sezonas gaitā būs interesanti sekot līdzi, kā Porziņģis pielāgosies jaunajai videi un kā "Celtics" izmantos viņa unikālos talantus, lai sasniegtu jaunas uzvaras.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas