"Samaksāja 50 eiro, bet malku nesaņēma." Valsts policija pabeidz izmeklēšanu par krāpšanu LiepājāZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Samaksāja 50 eiro, bet malku nesaņēma." Valsts policija pabeidz izmeklēšanu par krāpšanu Liepājā

Krāpšana malkas tirdzniecībā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas ir veiksmīgi pabeigušas izmeklēšanu par krāpšanu, kas saistīta ar nepatiesu malkas pārdošanu. Šajā gadījumā vīrietis, izsludinot sludinājumu par malkas iegādi, nācis pie naudas, taču nepiegādājis solīto preci.

Vīrieša rīcība un sekas

Saskaņā ar izmeklēšanas datiem, vīrietis saņēmis 50 eiro no vairākiem potenciālajiem pircējiem, tīšām izkrāpdams naudu par malku, kura nekad netika piegādāta. Šāda rīcība ir ne tikai neētiska, bet arī legāli sodāma, un šādos gadījumos Valsts policija aicina upurus nekavējoties ziņot par notikušo.

Policijas drosme un aicinājums

Policijas iestādes uzsver, ka šādas krāpšanas nav pieņemamas un ka ikvienai personai ir tiesības saņemt to, par ko ir samaksāts. “Aicinām ikvienu, kurš ir cietis no šādām situācijām, ziņot Valsts policijai. Mēs esam šeit, lai nodrošinātu drošību un taisnīgumu,” teica policijas pārstāvis.

Noslēgums

Izmeklēšana ir pabeigta, taču tā uzsver nepieciešamību būt modriem, veicot darījumus ar nezināmiem cilvēkiem. Visiem potenciālajiem pircējiem jābūt uzmanīgiem un, pirms veikt maksājumus, vēlams pārbaudīt pārdevēju un iepazīties ar citu klientu atsauksmēm. Sadarbība ar tiesībsargājošajām iestādēm ir būtiska, lai mazinātu krāpšanas gadījumu skaitu sabiedrībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas