• 2024. gada 7. septembris 17:00
  • NRA
  • 8

Šausmas! Pēkšņi iebrūkot bruģim, 7,9 metrus dziļā aizā bez vēsts pazūd tūriste

Negadījums Malaizijā

23. augustā Malaizijas galvaspilsētā Kuala Lumpurā notika šokējošs negadījums, kas atstāja iespaidu uz tūrismu un vietējiem iedzīvotājiem. Pēkšņi iebrūkot ielas bruģim, 7,9 metrus dziļā aizā bez vēsts pazuda kāda tūriste.

Tūristes pēdējās zināmās darbības

Saskaņā ar liecinieku teikto, tūriste, kura bija ieradusies Malaizijā no ārzemēm, par pēdējo reizi tika redzēta kad devās garā pastaigā pa pilsētu. Negadījuma brīdī viņa atradās tuvumā ielai, kur bruģis negaidīti sabruka, izveidojot dziļu caurumu.

Glābšanas operācija un rezultāts

Uzreiz pēc negadījuma tika uzsākta plaša glābšanas operācija, kurā piedalījās vietējie likumsargi un ugunsdzēsēji. Tomēr 1. septembrī ziņojumā "Indian Express" norādīts, ka tūristes meklēšana ir pārtraukta, jo nav atrastas nekādas pēdas, kas varētu norādīt uz viņas atrašanās vietu.

Uztraukums par drošību

Negadījums ir radījis daudz jautājumu par ielu un sabiedrisko infrastruktūru drošību Malaizijā. Vietējie iedzīvotāji un tūristi ir nobažījušies par savām drošības garantijām un pieprasījuši vēl lielāku uzmanību infrastruktūras uzturēšanai.

Secinājumi un nākotnes pasākumi

Šis nepatīkamais incidents ir spiests noteikt vairākus pasākumus, lai nodrošinātu drošības standartus pilsētā. Iestādes plāno veikt rūpīgāku ielu un bruģa kontroles sistematizāciju, lai novērstu līdzīgus negadījumus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas