Sestdiena aizritēs bez ievērojamiem nokrišņiemLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 09:09
  • NRA
  • 6

Sestdiena aizritēs bez ievērojamiem nokrišņiem

Sestdienas laika prognoze

Sestdien, kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes, parasti gaidāma patīkama diena. Gaisa temperatūra būs samēra patīkama, bet vispārējās laika apstākļi saglabāsies bez ievērojamiem nokrišņiem.

Debesis daļēji mākoņainas

Sestdien debesis būs daļēji mākoņainas, ļaujot saules stariem laiku pa laikam izgaismot mūsu apkārtni. Tomēr mākoņi arī var nākt uz viesi no laika uz laiku, nenodrošinot būtiskus lietus mākoņus, kas apgrūtinātu ikdienas aktivitātes.

Beidzot atpūta no lietus

Pēc daudzu dienu lietainā laika, sestdien mūs priecēs sausa un silta gaisa plūsma. Šī ir lieliska iespēja cilvēkiem pavadīt vairāk laika ārā, baudot dabu un aktīvās atpūtas iespējas, piemēram, pastaigas vai piknikus.

Secinājumi

Tāpēc, gatavojoties sestdienai, neaizmirstiet paņemt līdzi saulesbrilles un izmanto iespēju iziet ārā, jo laikapstākļi sniedz ideālas iespējas, lai baudītu sauli un svaigu gaisu bez mitruma neērtībām. Kaut gan laika prognozes var mainīties, šobrīd izskatās, ka sestdiena būs silta un patīkama diena visiem Latvijas iedzīvotājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas