Sievieti šokē kāda zādzība RīgāKrimināli
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 09:18
  • NRA
  • 5

Sievieti šokē kāda zādzība Rīgā

Notikuma apraksts

Rīgā, Pļavnieku apkaimē, notikusi nepatīkama zādzība, kas satraukusi vietējos iedzīvotājus. Naktī kāds nelabvēlis veikli piesavinājās svešu motorolleri, atstājot tā īpašnieku bez transporta, kas ikdienā kalpo kā būtisks pārvietošanās līdzeklis.

Zādzības detaļas

Saskaņā ar ziņām, ko sniedzis portāls "Degpunktā", zaglis bija pietiekami apņēmīgs, lai paņemtu braucamrīku tieši no diennakts maksas stāvvietas. Šāda rīcība apliecina gan zagļa veiklību, gan diennakts stāvvietas drošības trūkumus.

Sabiedrības reakcija

Notikums ir šokējis ne tikai motorollera īpašnieku, bet arī citus apkārtnes iedzīvotājus. Vietējie ir pauduši bažas par drošību savā apkārtnē un par faktu, ka šādi gadījumi var notikt ikvienam, kas atstāj savu transportlīdzekli stāvvietā.

Aicinājums uz piesardzību

Šādos apstākļos iedzīvotāji tiek aicināti būt piesardzīgiem un neuzticēties automatizētām stāvvietām bez papildu drošības elementiem. Vietējās varas iestādes aicina visus, kuriem ir jebkāds informācija par notikušo, sazināties ar policiju, lai palīdzētu izmeklēšanā un novērstu līdzīgu incidentu atkārtošanos nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas