Skandalozais ūdenspolo treniņš: Inčukalna Sporta centrs izbeigs līgumu ar biedrību "Sport star"Sabiedrība/Citi
Foto un virsraksts: Delfi

Skandalozais ūdenspolo treniņš: Inčukalna Sporta centrs izbeigs līgumu ar biedrību "Sport star"

Inčukalna Sporta centra solījums rīkoties

Pēdējā laikā sabiedrību satricinājusi ziņa par skandalozo ūdenspolo treniņu, kurā notikusi neatbilstoša rīcība. Inčukalna Sporta centrs ir nolēmis izbeigt telpu nomas līgumu ar biedrību "Sport star" pēc incidenta, kas norakstīts kā nevēlams un nepieņemams.

Pašvaldības reakcija

Siguldas novada pašvaldības Komunikācijas pārvaldes vadītāja, Zane Leimane, informēja, ka lēmums tika pieņemts, lai nodrošinātu sporta aktivitāšu kvalitāti un drošību. "Mūsu prioritāte ir radīt vidi, kurā ikviens var justies komfortabli un droši," uzsvēra Leimane.

Incidenta detaļas un sabiedrības reakcija

Lai gan precīzi notikumi treniņa laikā vēl tiek izmeklēti, sabiedrība jau sāka izteikt sašutumu par notikušo. Sociālajos tīkos parādījās daudzi komentāri, kuri mudina uz stingrāku rīcību attiecībā uz sporta organizācijām, kas nesniedz nepieciešamo atbalstu un uzraudzību.

Nākotnes plāni un cerības

Inčukalna Sporta centrs solījis veikt nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka līdzīga situācija vairs nepieļautu. Sporta pasākumu organizēšanā tiks ieviesti stingrāki noteikumi, kas attieksies gan uz treneriem, gan sportistiem, lai veidotu drošu un ētisku sporta vidi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas