Skolēnu brīvlaikā 100 jauniešu dosies sakopt Rīgas parkusRīgā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 12:55
  • NRA
  • 4

Skolēnu brīvlaikā 100 jauniešu dosies sakopt Rīgas parkus

Brīvlaikā aktīvi jaunieši

Rudens brīvlaikā Rīgā notiks īpašs pasākums, kas pulcēs ap 100 jauniešu no dažādām Latvijas izglītības iestādēm. Šie jaunieši, sadarbojoties ar SIA "Rīgas meži", piedalīsies parkus sakopjošos darbos.

Projekts "Tīra Rīga"

Pasākums tiek īstenots projekta "Tīra Rīga" ietvaros. Šī iniciatīva ir vērsta uz galvaspilsētas parku sakopšanu, veicinot jauniešu aktīvu līdzdalību vides aizsardzībā un sociālajā atbildībā. SIA "Rīgas meži" pārstāve Ieva Geistere uzsver, ka šī ir lieliska iespēja jauniešiem ne tikai palīdzēt, bet arī apgūt vērtīgas prasmes un izpratni par dabu.

Sadarbība ar Rīgas 40. vidusskolu

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Rīgas 40. vidusskolas skolēnu pašpārvaldi, kas ir aktīvi iesaistījusies organizēšanā un jauniešu motivēšanā piedalīties. Šāda veida sadarbība sniedz iespēju veidot pozitīvu ietekmi uz kopienu un dabu, vienlaikus stiprinot skolas un uzņēmuma partnerību.

Aicinājums visiem rīdziniekiem

Rīgas iedzīvotāji tiek aicināti atbalstīt jauniešu centienus un doties pastaigā pa sakoptiem parkiem. Šādas iniciatīvas ne tikai uzlabo pilsētas estētiku, bet arī veicina sabiedrības apzināšanos par vides nozīmi un ilgtspējīgu attīstību. Jāpiebilst, ka šie jaunieši ir nākotnes līderi, un viņu ieguldījums sekmē vides kvalitāti Rīgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas