Stīvenss: "Porziņģis atlabst paredzētajā tempā, bet vēl nāksies pagaidīt"

Stīvenss sniedz atjauninājumus par Porziņģa veselības stāvokli

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Bostonas "Celtics" basketbola daļas prezidents Breds Stīvenss nesen sniedzis interviju, kurā dalījās ar jaunākajiem jaunumiem par Kristapa Porziņģa veselības stāvokli. Pēc operācijas, kas notika šī gada vasarā, Porziņģis atlabst paredzētajā tempā, un Stīvenss izteicies, ka viņa progress ir pozitīvs.

Porziņģa atlabšana – solīgs process

Stīvenss uzsver, ka Porziņģa atlabšanas process norit saskaņā ar plānoto grafiku. "Kristaps strādā ļoti smagi, un mēs visi ceram uz viņa ātru atgriešanos laukumā. Viņš ir apņēmīgs, un ir redzams, ka viņš veic visus nepieciešamos pasākumus, lai tiktu atpakaļ formā," sacīja Stīvenss. Fani un komandas biedri tiek aicināti būt pacietīgiem, jo veselība vienmēr ir pirmajā vietā.

Atgriešanās laukumā – vēl jāpagaida

Tomēr Stīvenss arī norādīja, ka līdz brīdim, kad Porziņģis atgriezīsies laukumā, vēl būs jāpagaida. "Mēs visi ļoti vēlamies, lai viņš atgriežas, bet šobrīd ir svarīgi, lai viņš pilnībā atveseļotos. Mēs nedrīkstam steigā pieņemt lēmumus, kas varētu ietekmēt viņa ilgtermiņa veselību," piebilda treneris. Porziņģa trenēšanās un rehabilitācijas plāns ir optimizēts, un mēs visi ceram, ka viņš drīz varēs parādīt savas prasmes laukumā, atbalstot "Celtics" komandu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas